Prima prijs en levertijd.

Eenvoudig op de website te bestellen. Snelle levering.

Snelle levering. In het verleden al vaker besteld. Nooit problemen

Snelle en duidelijke levering. Alles op voorraad!

Zowel online als in de winkel altijd een hele goede ervaring. En bij deze bestelling ook meteen een reactie om de fysieke klantkaart te koppelen aan het webaccount. En dat was meteen geregeld.

TOPSERVICE

bestel bij jullie altijd de voer voor onze labrador Puck en blij met de vriendelijkheid en service

Snelle en correcte aflevering.

Binnen 24 uur na bestelling al geleverd. Geweldig.

Snelle levering en er zit altijd iets lekkers voor de huisdier bij

Steeds op tijd geleverd en er zit altijd een leuke attentie in

Al heel veel jaren vaste klant

Altijd wat je nodig hebt voor een prima prijs. En snel geleverd.

Top leveringen.

Elke keer opnieuw wordt alles netjes, goed verpakt en op de afgesproken dag geleverd!

Perfecte webshop voor de complete zorg voor je dieren.

Snelle levering, uitgebreide keuze.

Snelle levering, en het herbestellen is ideaal.

1000% de beste

zeer professioneel, snelle levering

Snelle bezorging

De producten zijn gemakkelijk te (her)bestellen en worden snel geleverd.

Strakke, voorbeeldige afhandeling

Ik ben al langere tijd klant. De website is goed en klantvriendelijk vorm gegeven. Herhaling van eerdere bestellingen maakt afhandeling eenvoudig. Aflevering via post.nl verloopt goed. Afhandeling doorgaans binnen 24-48 uur. Eén keer gereclameerd vanwege een aantal kapotte verpakkingen van een bestelling met Renske hondenvoeding. Prima after sales daarbij. Kortom een zeer tevreden, terugkerende klant.

Prima prijzen, snelle levering.

Al een paar jaar klant. Prima priizen en een correcte en snelle levering. In de winkel aardige mensen. Aanbevolen.

prijs, kwaliteit, snelheid en service helemaal top

Heb mn brokken voor zover ik het me kan herinneren altijd een dag na het bestellen al binnen.

Een tevreden klant

Al een tijdje bestel ik het voer en de beloningen voor mijn lieve Ciri, en ik moet zeggen: ik ben echt heel tevreden! Elke keer arriveert alles keurig verpakt, en ik krijg zelfs altijd een proefzakje van iets lekkers om uit te proberen. Wat een geweldige service! Maar het allerbelangrijkste voor mij zijn de kwaliteit en de prijs. Bij Van Noord's vind ik precies wat ik zoek. Ik kan het iedereen aanraden! Ciri geniet enorm van de brokken van Orijen: de Orijen Dog Regional Red Whole Prey van 11,4 kg voor €109,95. In de winkels hier in de buurt betaal je al snel tussen de €119 en €133. Dus waarom zou je meer betalen als je bij Van Noord's de beste deal kunt krijgen?

top bedrijf

altijd te Vreden

Snel

Heel tevreden met de snelle levering én aanbieding!

Bestelling was heel snel bij ons in huis.

Maandag besteld en dinsdag bij ons huis geleverd. Alles wat wij bestelde was op voorraad.

Prima service, snelle levering

Is zit altijd iets lekkers bij voor de honden Groot assortiment, prima service en een snelle levering. Bij problemen altijd een goede oplossing.

betrouwbare partner

Denk mee en geeft goede en snelle service. wellicht niet de goedkoopste, maar zeer betrouwbaar.

Ze in heel goed

Als je besteld altijd op tijd aangekomen

Snelle levering, af en toe goeie aanbiedingen

Af en toe interessante aanbiedingen en dan vallen opeens de allerbeste brokken binnen mijn budget. Die koop ik dan graag bij hen.

Goede website en groot assortiment

Makkelijke te bedienen website Groot assortiment en voordeliger dan de meeste anderen. Goede communicatie Snelle levering

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen