super

super alles ook levering

Op tijd, juiste prijs

Mercikes voor alles.

Super en Top

Zoals altijd super snel en goed geleverd met goede producten.

Accuraat

Altijd te bereiken en komen beloftes na.

Goede leverantie

Goed voer en altijd netjes bezorgd

Af en toe is onze eerste keuze niet leverbaar maar dan neem ik een andere variant

Altijd goede terugkoppeling

Prima voer en service.

Goede keuze voor dieetvoer, verzenden met post.nl die nog het wel aan huis brengt in tegenstelling tot andere bezorgbedrijven die het op een afhaalpunt kilometers ver afleveren. Ruime keuze in diverse soorten voer.

Goede firma, duidelijke website en zeer snelle levering!

Petfooddiscount is de webwinkel van Van Noord's Dierenvoeding. Al mijn bestellingen liepen zeer voorspoedig en de levering was altijd correct en snel. Leuk vinden wij het ook om bij elke bestelling een lekkere traktatie te vinden voor onze hond!

De uitgebreide collectie is altijd snel verstuurd

Grote keuze, vriendelijke uitleg, hulp bij t in de auto leggen of de volgende dag bezorgd. Top winkel!

Goed en betaalbaar

Geweldig!!

Ik bestel hier al sinds lange tijd mijn hondenvoer en andere artikelen,Het is altijd op tijd bezorgd en uitstekend verpakt,nog nooit een kapotte zak gekregen.En de service is ook heel goed.Wij zijn dus zeer tevreden over dit bedrijf. Met vriendelijke groet Fam Koolmees Rockanje

Zeer vriendelijk personeel

Hulpvaardig bij het verkrijgen van honde voer wat niet voorradig was.

Perfect!

Just as it should be when shopping online. Good web site. Good information. Easy access. Purchase of products smooth and uncomplicated. Articles delivered on time. A satisfied customer who will return.

Ik ben tevreden met Petfeeddiscount

Goede service , meteen antwoord op je mail met duidelijke uitleg, levering keurig en goed verpakt geleverd

Snelle bezorging en uitstekende service

Vriendelijk personeel die je goed helpt

Zeer goede service

Deze winkel biedt producten van goede kwaliteit, en heeft zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Al jaren getrouwd en betrouwbaar

Ruim assortiment voor mijn hond. Reele prijs en bestellingen via internet altijd op tijd. Domweg niets op aan te merken dan ga zo door. Super

super service en contact

klantvriendelijk

Uitstekende service, snelle levering en concurrerende prijs.

Werkt perfect en snel en duidelijk

Gehoord van een kennis uit Amstelveen En is echt perfect Heel blij met de goeie brokjes die ik in het zuiden niet kan vinden

Snelle bezorging, goede prijzen

Altijd snelle verzending en scherpe prijzen.

Betrouwbaar adres

Goed bereikbaar, altijd op tijd

Super service

Voor half 5 besteld inderdaad volgende dag bezorgd

Uitstekende site !

Gemakkelijk te bestellen en na de bestelling krijg je heel goede feedback over het verdere verloop van de bestelling tot de levering thuis. Wij hebben al verschillende keren gebruik gemaakt van deze winkel. Echt top !

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen