Snelle levering, nooit problemen

Brokken zijn goed verpakt met een klein extraatje. Blij dat arden grange in het assortiment zit

Prima ervaring!

Ruime keus, snel en betaalbaar.

Snelle en nette levering

Heb mijn bestelling snel in huis en wordt netjes geleverd. Waar andere er drie dagen over doen of dat mijn bestelling niet leverbaar is. Is bij petdiscount het de volgende dag in huis en altijd leverbaar.

Snelle bezorging

Goede prijs en snelle bezorging. Helemaal top!

Topbedrijf

Zeer vriendelijk en mee denkent TOPBEDRUIF

Snel besteld verwerkt en bezorgd

Super goed en snel

Geweldig goed advies jammer dat jullie zover van ons gevestigd zijn

Wanneer ik een bestelling doe wordt het per omgaande geleverd en altijd met een extraatje erbij.

Heb inmiddels 2x een bestelling gedaan vanwege de zeer scherpe prijs. Beide keren was het voer snel in huis in mooie stevige dozen.

Snelle levering, duidelijke webshop

Als je via de webshop bestelt dan staat er duidelijk wanneer levering is en die klopt ook. Leveren snel, nog nooit vertraging gehad. Ik ben heel tevreden.

Fijne website, snelle levering

Al jaren bestel ik online onze hondenbrokken. Geheel naar tevredenheid.

Prima, levering goed prijs goed

Zie boven

Ze helpen je goed Verzending snel en heel goed verpakt top!

Altijd vriendlijk

Correct , vriendelijk en attent

Persoonlijk contact bij vragen, geen standaard format antwoorden, en betrokken. Snelle service en goed verpakt. Al jaren vaste klant

Zeer fijne service

Super bedrijf

Altijd snelle levering,goed contact als er wat is,aanrader dit bedrijf. Ben vaste klant en zou niet anders willen

Super service, en zeer goed geprijsd

Rottweiler voer besteld, opgehaald en werd zelf naar mijn auto gebracht TOP service heet dat!!

Topservice voor een nog mooiere prijs

Netjes afgeleverd zoals afgesproken voor een topprijs!

Correcte vlotte levering

Bij van Noord's bestel ik graag, omdat ze telkens correct en snel leveren. Nog nooit een probleem gehad. Ik woon en laat dus leveren in België

Goede service en communicatie.

Supersnelle levering !

Goed product snel geleverd.

Vlotte levering van Acana hondenbrok met zelfs korting.

Top service top producten

Top service, snelle verzending, top producten

Altijd vlot geregeld en iets extra's voor de hondjes

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen