Laden reviews...
1.244 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Recente reviews benadrukken snelle levering en betrouwbare service. Het assortiment is breed en de prijzen concurrerend. Veel reacties noemen duidelijke communicatie en verzorgde verpakking. De algehele ervaring wordt als handig en betrouwbaar omschreven.
Al 2x hondenvoer besteld en zeer tevreden van de aflevering hiervan.
Monica
Leuven
Helpen met de keuze voor voer hond en zenden proef zakjes
Carly
's-Hertogenbosch
het is snel geleverd en je wordt goed geholpen wat ze beloven maken ze waar ik ben zeer tevrede
Lydia
Roosendaal
Lenneke
Moergestel
Ik koop hier al jaren mijn spullen, super behulpzaam personeel en altijd snelle levering. Heel blij mee
20 June 2026
Nadine
Almere
Snelle levering en altijd wat lekkers erbij voor de honden.
20 June 2026
Kiki Slijkhuis
Amersfoort
snelle levering, goede prijs ...alles TIP TOP ...een aanrader
19 June 2026
Mick
Breda
Goed geholpen zeer kundig Heel snel met leveren een woord TOP!
J
Helmond
Snel geleverd, goed verpakt.
John van de Meent
Hilversum
Onze hond heeft van pup tot zijn dood altijd Acana brokken gegeten. Besteld en binnen 2 dagen geleverd door petfooddiscount. Altijd leuke aanbiedingen, verrassingen in de doos. Het spreekt dan ook vanzelf dat we voor onze nieuwe pup weer bestellen bij petfooddiscount
Rita Ruiten
Heerhugowaard
Nathalie
Beveren
makkelijk en snel
Roy
Heel
Perfect. Besteld via Bol en binnen 24 uur geleverd, maar ook iedere stap door mails ondersteund
Lidy
Bergambacht
Goedgeprijsde producten, snelle levering.
Sikko
Sneek
Nel
Zaandam
Aan alle beloften en verwachtingen voldaan. Eerlijke prijs van het product. Ondanks het feit dat dit eigenlijk een heel normale gang van zaken is en hoort te zijn is dit(helaas)in deze tijd het vermelden waard.
16 June 2026
René
Sint-Michielsgestel
Ze doen wa ze beloven en gaan zelfs verder dan dat.
16 June 2026
Hans
Oldenzaal
Ik kom al sinds 1997 bij van Noord's dierenwinkel (online petfooddiscount) en heb alleen maar positieve ervaringen: ruim assortiment, fijn en deskundig personeel met hart voor dieren, goede service en sinds een paar jaar bestel ik online. Ook daarover niets dan lof: snelle levering, altijd de juiste artikelen en alles goed verpakt. Ook zit er altijd wat lekkers bij voor de hondjes. Ik ben al jaren een trouwe en tevreden klant!
Astrid
Ouderkerk aan de Amstel
Geweldige service, supersnelle verzending en op en top medewerkers. Chapeau !!
E.
Den Haag
Snel, helder, als dingen anders lopen dan verwacht door derden (postnl) lossen ze het gewoon op.
Fred
Amsterdam
Vorige leverancier liet 12 dagen wachten op hondenbrokken. Nieuwe leverancier gezocht en gevonden.
Tonny
De Lutte
Altijd snelle levering met zeer goede prijzen en bij vragen altijd goede flotte service. 10+!
Richard
Den Haag
Bestel hier altijd de primeval gelatinaat ter voorkoming van artrose bij ons hondje. Prijs hiervan is bij petfooddiscount het voordeligst.
Wietske
Apeldoorn
Goede producten, goede prijs en snel bezorgd
14 June 2026
Jantieneke