Altijd vriendelijk en behulpzaam

Kom er al jaren

Tevreden als altijd!

Haal hier al jaren voer voor mijn honden. Vaak scherp geprijsd, grijp nooit mis en vriendelijke medewerkers.

Uitstekend!

Vriendelijke prijzen voor uitstekende producten snel geleverd! Wat wil je nog meer?

Altijd snelle en correcte levering

Lekkere en bijzondere beloningen voor onze hond.

Fijn en duidelijk bedrijf

Mijn bestelling altijd snel in huis en wat ik heel leuk vind is de kleine attentie voor de hond, die bij de bestelling zit, wordt door de hond ook zeer gewaardeerd.

Bestellen volgende dag binnen top

Zoals altijd TOP !!

Bestellen, betalen en snelle levering. Dit riedeltje doe ik al trouw jarenlang bij Petfooddiscount. Perfecte service. Ga zo door 11

zeer goede ervaringen

bestel al jaren het voer voor de honden zonder een probleem.

zeer goed

de springer hondenhaak paste eerst niet omdat de framedikte 1,5 cm dikker was dan origineel was. Met grote langere bouten zit hij weer stevig vast.

Geweldige service, zeer deskundig en vriendelijk personeel

Geweldige service, zeer deskundig, behulpzaam en vriendelijk personeel

Kwaliteit en prijs, goed advies, prettig geholpen

Vlotte en nette levering

Bestellen is eenvoudig en alles wordt netjes en stevig verpakt. Ook PostNL als bezorgdienst is prettig.

Gemakkelijk besteld, vlot bezorgd.

De puppybrokjes van happyOne heb ik vrijdagmiddag besteld en ze werden zaterdagochtend al bezorgd. Heel fijn want ik had niks meer in huis.

Altijd snelle levering!

Een heel toegankelijke website!

Het (her)bestellen van producten gaat heel makkelijk! De levering is vlot!

Top ervaring

Eindelijk de brokken gevonden waar onze hond tegen kan. Betaalbare prijs. Snelle levering. Punten spaar systeem.

uitstekend

Snelle levering en goed op de hoogte gehouden tot moment van levering. Zal zeker hier weer bestellen goede service

super

Snelle levering en goed voer. Prijs & kwaliteit zijn prima in orde

Zo hoort het!

De prijzen zijn voordelig, de levering is goed en snel en er zit altijd wat lekkers bij voor onze hond!

Snelle levering zonder gedoe

snel en correct bediend

mijn bestelling werd snel en correct uitgevoerd.

Betrouwbare winkel. Komt afspraken altijd na, nog nooit slechte ervaringen.. Verkopen ook top producten zoals Arden Grange.. Hond is super gezond,

Great service

Easy to order, great price, and quick delivery

Snel geleverd dank

Snel geleverd dank we zijn er blij mee En nog een lekkere traktatie voor de hond gekregen ook in de doos