Geen klachten nog..

Acana voer voor onze hond altijd op voorraad en snel geleverd.

Onze ervaring is dat het voer voor onze hond (merk Acana) altijd op voorraad is en dat het snel geleverd wordt.

Geweldig en super snel geleverd

Ben bij met de goede service

Altijd netjes en op tijd alles in huis

Goede communicatie en mijn bestelling altijd keurig en op tijd bezorgd

Snel en netjes geleverd

Gewoon zoals het hoort. Snelle en netjes geleverd. Zelfs een extraatje voor de hond bij de bestelling.

1e x besteld, maar super levering

Voor het eerst besteld hier, maar ik kom zeker regelmatig terug. Prima geregeld. Leuk de attentie erbij. Zeer tevreden

Dit was de 1e keer van bestellen Super snelle levering .

Super om te bestellen

Bij deze winkel kan ik brokken bestellen voor onze Cheyenne Hills Zd waren bij anderen altijd levertijd problemen..hier heb je het de dag erna of na weekend.Dus bestel nu voor allebei mijn hondjes hier . Vaste klant erbij

Vriendelijk en snel

Goede service en snelle levering

Weer een 10 met een griffel

Zeg wat je doet en doe wat je zegt. Dat is prima op zijn plaats bij petfooddiscount.nl En altijd een leuke extra versnapering voor de hond!

Bestelling snel gemaakt

Heel fijn hoe het personeel assisteert met vragen.

lekker eten

een goed product voor minder geld, dat is wat wij willen.

Top bedrijf

Altijd Super snel en netjes geleverd! Ik bestel hier graag de brokken voor mijn hondjes, bij andere bedrijven vaak niet leverbaar maar hier altijd snel geleverd.

Servicegericht en klantvriendelijk

Bij vragen word je goed en snel geholpen. Altijd snelle levering van bestellingen.

betrouwbaar

Helemaal toppie. snelle bezorging. supergoed verpakt en ook nog een traktatie voor de hond erin. Blij met deze webshop.

Al jaren online klant, heel goed eerlijk hondenvoer voor een goede prijs.

We willen goed voer voor onze hond, zonder onnodige toevoegingen, zonder granen, zonder rundvlees. Ook een poosje speciale dieet brokken nodig gehad. Het is er allemaal voor een heel mooie prijs. En heel snel geleverd.

heel goed

Prijstechnisch interessant en vlotte levering, met flexibiliteit om extra service te verlenen

Altijd goed

Goede service en snelle levering

Prima service en goede prijs-kwaliteit verhouding

Ik bestel al jarenlang hondenvoer bij deze winkel en ben heel erg tevreden. De service is goed, snelle levering en goede kwaliteit.

Prima en vlotte afhandeling van de bestelling

Alles prima in orde en op voorraad en goed verzorgd en snelle levering.

Perfect!

Snelle levering, supergoed verpakt!

Slechte bezorging

Denk dat jullie een hartige woorden met deze bezorgdienst moeten maken Na 2x een andere dag toen tijdstip,kreeg ik een mailtje dat er niemand thuis was !!! En dat ik het kan afhalen. Waarom denk je dat ik het thuis bezorgd wil hebben? Juist voor het gemak. Ben niet in staat om het op te halen. Heel jammer, een verdrietig baasje en hond. mvg Indy en iggy

Correct en snel.

Er zat een gratis snack voor de hond bij, houden katten daar ook van? Want we hebben geen hond

Snelle levering en super service altijd een goede communicatie en een extraatje voor de honden bij je bestelling

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering.

Wat mij opviel is de vriendelijke toon op de website, het gaf mij het gevoel een gewaardeerde klant te zijn.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen