Heel erg snel

Elke bestelling is het: de ene dag besteld, de volgende dag in huis. Heel erg goed. Duidelijke website. Ik ben tevreden

Snelle levering, netjes verpakt

Prima winkel om te bestellen !

Bestellen gaat eenvoudig en deze werd snel volgens het voorziene tijdschema geleverd.

heel goed

goede productprijs en snelle levering,

Goed en snel

Goede producten en levering is al vaak binnen één dag.

Zoals altijd weer geweldig

Razend snel, goede kwaliteit spullen en vriendelijke service. Bedankt!

al jaren lang: fijne service!

als je online bestelt, ontvang je het vaak de volgende dag al. Heel aardig dat er altijd wat lekker bij zit voor de hond. Al jaren een trouwe klant en zeer tevreden!

Uitstekende webshop

Altijd snel, altijd een extraatje. Concurrerende prijzen. Aan te bevelen.

Snel en goedkoop

Wat wil je nog meer ;)

Snelle levering, goede prijs.

Snelle levering, goede prijs.

Verzending van mijn bestelling tiptop in orde! Had maar een hele kleine bestelling en toch ook nog 2 snackjes erbij, hartstikke leuk! Helemaal blij en tevreden! Bedankt!

De service is uitmuntend

Het personeel is kundig en uitermate vriendelijk. Waar vind je dat nog!

Snelle levering, ruim assortiment!

Tot dusver een prettige ervaring en makkelijk te bestellen. Een van de weinige shops die Woolf verkoopt! Dus blij mee.

Goed product en op tijd geleverd

Al 3x Primeval besteld en zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling!

Geweldige snelle service

Bestel al een tijdje via hun website en ben uiterst tevreden. Klantvriendelijk, een gratis extraatje bij jouw bestelling voor jouw huisdier, zelfs die passen ze aan op jouw hond…Echt superblij mee, gewoonweg fantastisch

Hele prettige winkel!

Aardige, deskundige en behulpzame mensen, goed assortiment; kortom topservice!

Altijd super snel!!

Deze winkel is zooo snel!! En goed geprijsd. Schrijf je een opmerking over het bezorgen dan krijg je nog een mail dat ze het hebben gezien en het zullen vermelden!! Top! Dus aanrader!

Groot assortiment kwaliteitsvoer, snelle bezorging.

Groot assortiment, aardig personeel. Fijne winkel en ook de website.

Zoals altijd top!!!

Goede kwaliteit en snelle service.

Snel besteld, snel geleverd

Snel besteld, snel geleverd

Super vriendelijk personeel, fijne winkel

Altijd meedenkend, zelfs wanneer je de verkeerde brokken mee hebt genomen.

goede winkel en correct

goede ervaring zal nog bestellen en goede prijs

Geweldige service, vriendelijke mensen!

Geweldig, had voer besteld en een dag later kon ik het ophalen bij mijn servicepunt. Tussen tijds naar de dierenarts arts geweest met de hond en bleek dat de hond over moest op ander voer. 1 telefoontje en ik kon het voer gewoon om komen ruilen. Wat onwijs fijn!

Meedenken en meewerken

Goed telefonisch contact. Men begrijpt je probleem en werkt mee aan een oplossing. Bestel als een aantal jaren en prijs, mede door de gespaarde punten is netjes. Er zijn ook veel producten te vinden.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen