Altijd snelle levering en iets extra lekkers voor de hond in het pakket. Bestel al enkele jaren. Top

Altijd netjes verpakt en optijdbezorgd Vriendelijk personeel Hebben verstand van zaken

Goede producten en een snelle levering.

Geweldige service en grandioos snelle levering

Gewoon een super goede winkel met mooie en goede spullen. Tot de volgende

Snelle levering voor een prima prijs

Had een bestelling gedaan maar liep mis. Na een mail was het probleem opgelost. Mijn bestelling kwam een dag later. Top

Snelle levering,goede producten.

Wel jammer dat ze de spullen in dit geval voer in een kleine doos dien zodat het net past. Ik maakt de doos voorzichtig open met een mesje en probeerde heel voorzichtig te snijden maar sneed toch een beetje door de zak voer heen die ik nog even dicht had willen laten

Goede service en prijs

Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit en service van jullie bedrijf. Een telefoontje en een heel duidelijke uitleg over brokken. Goed bezig.

Snelle levering, super

Snelle levering en wat extra's voor de pup.

Snelle levering, veel keus

Goede prijs en veel keus. Je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Snel en prima kwaliteit

Bestelling na plaatsing op afgesproken datum geleverd, de vogels genieten en ik van hen. Ze eten alles op, geen restjes, een mooie mix en prima kwaliteit.

Prima prijs en levertijd.

Eenvoudig op de website te bestellen. Snelle levering.

Snelle levering. In het verleden al vaker besteld. Nooit problemen

Snelle en duidelijke levering. Alles op voorraad!

Zowel online als in de winkel altijd een hele goede ervaring. En bij deze bestelling ook meteen een reactie om de fysieke klantkaart te koppelen aan het webaccount. En dat was meteen geregeld.

TOPSERVICE

bestel bij jullie altijd de voer voor onze labrador Puck en blij met de vriendelijkheid en service

Snelle en correcte aflevering.

Binnen 24 uur na bestelling al geleverd. Geweldig.

Snelle levering en er zit altijd iets lekkers voor de huisdier bij

Steeds op tijd geleverd en er zit altijd een leuke attentie in

Al heel veel jaren vaste klant

Altijd wat je nodig hebt voor een prima prijs. En snel geleverd.

Top leveringen.

Elke keer opnieuw wordt alles netjes, goed verpakt en op de afgesproken dag geleverd!

Perfecte webshop voor de complete zorg voor je dieren.

Snelle levering, uitgebreide keuze.

Snelle levering, en het herbestellen is ideaal.

1000% de beste

zeer professioneel, snelle levering

Snelle bezorging

De producten zijn gemakkelijk te (her)bestellen en worden snel geleverd.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen