Snelle levering redelijke prijs

Omdat onze vaste winkel de prijzen fors heeft verhoogd recentelijk, hebben we petfood geprobeerd en er een positieve ervaring aan over gehouden. Snelle levering na een eenvoudig bestel proces. Zeker herhaling waard.

Prima leverancier

Goede prijzen, keurige website en vlotte correcte levering

Snelle levering en altijd kleine attentie

Zie omschrijving

Zoals altijd : goed, goed, goed!!!

Ik bestelde voor de zoveelste zakken hondenvoer en weer was de levering snel, zorgvuldig én met een snack voor de honden!

Netjes optijd en correct met een lekkere attentie voor de hond

Altijd een verdiende 5 sterren

Omdat ik erop kan rekenen, dat alles heel snel en heel goed geregeld is bij de Petfooddiscount, bestel ik daar altijd de brokken voor mijn hond. Bestellen, betalen, volgende dag in huis. Bingo! Van mij altijd 5 sterren!

De hond vind het gewei fantastisch

De hond vind het gewei fantastisch

Goede service en ruime keuze en goed in prijs

Snelle levering komen na wat er staat

Al jaren vaste leverancier dierenvoer

Al jaren bestel ik maandelijks het voer voor mijn honden bij petfooddiscount. De volgende dag wordt het voer netjes afgeleverd. Als er een keer iets niet goed gaat, wordt dat direct en vriendelijk opgelost. Tip: maak een app, waardoor bestellingen nog sneller gedaan kunnen worden.

Zoals altijd 5 sterren

Razendsnel, goede kwaliteit, vriendelijke service en een lekkere snack er bij. Prima!

goed en vlug

een aanbieding voor vaste klanten op zijn tijd zou prettig zijn, houd ook klanten vast

Ouderwets goede winkel met fantastische service!

Hart voor de zaak.

Snelle levering missen tegenwoordig een extraatje in de doos.

Prima voer

Heel goed voer, dat snel en goed verpakt wordt geleverd.

Erg goed!

Onze hond is altijd blij als zij de nieuwe zakjes van haar hondervoer kan ruiken. Ze komen altijd per post, nooit laat geweest. Very good service!

Op tijd. Vervoerder Post.nl goed. Meedenken. Uitgebreid assortiment.

Goede service, vlotte levering

Altijd vlotte levering Telefonisch goed te bereiken en je word vriendelijk te woord gestaan Klein min puntje: krijg bij mijn bestelling van hondenbrokken altijd wat lekkers voor de hond erbij, laatste keer kreeg ik een proefzakje kattenbrokjes, was mijn hond niet zo blij mee

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop hondenvoer en een snelle levering.

Top bedrijf

Ze hebben een duidelijke website, Zeer vriendelijk personeel Heb je vragen, dan krijg je meteen antwoord. En ook een zeer snelle levering.

Soepeltjes

Prima service, ze lopen mee om de 18 kilo zware hondenvoer in de auto te leggen.

Levering snel en goed ontvangen

Voor de eerste keer hier besteld. Het bestellen via de site gaat makkelijk. Hierna volgde een snelle correcte levering. Met als extraatje een monster zakje brokjes. Ik ga zeker vaker hier bestellen.

Snelle correcte levering

Snelle goede levering

Snel en accuraat

Altijd snel en goed

Fijne website, makkelijk bestellen en voor een prima prijs. En de volgende dag thuis bezorgd.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen