Altijd vriendlijk

Correct , vriendelijk en attent

Persoonlijk contact bij vragen, geen standaard format antwoorden, en betrokken. Snelle service en goed verpakt. Al jaren vaste klant

Zeer fijne service

Super bedrijf

Altijd snelle levering,goed contact als er wat is,aanrader dit bedrijf. Ben vaste klant en zou niet anders willen

Super service, en zeer goed geprijsd

Rottweiler voer besteld, opgehaald en werd zelf naar mijn auto gebracht TOP service heet dat!!

Topservice voor een nog mooiere prijs

Netjes afgeleverd zoals afgesproken voor een topprijs!

Correcte vlotte levering

Bij van Noord's bestel ik graag, omdat ze telkens correct en snel leveren. Nog nooit een probleem gehad. Ik woon en laat dus leveren in België

Goede service en communicatie.

Supersnelle levering !

Goed product snel geleverd.

Vlotte levering van Acana hondenbrok met zelfs korting.

Top service top producten

Top service, snelle verzending, top producten

Altijd vlot geregeld en iets extra's voor de hondjes

Uitstekende service

Uitstekende service

Is goed ook in de winkel.

De bestellingen komen altijd op tijd en voor je huisdier zit eŕiets lekkers bij.

Helemaal goed

Supersnelle levering, goed verpakt en een prima prijs voor de producten.

Ik bestel altijd alles voor onze hond bij deze winkel. Compleet aanbod, super snel bezorgd! Kortom Top!

Snelle levering - makkelijk ruilen

Al 2x bij Van Noord's Dierenvoeders online aankoop gedaan. Snelle levering. Laatste keer had ik zelf een fout gemaakt met hondenvoer bestellen. Ik woon redelijk in de buurt en na een belletje kon in mijn voer zonder moeite omwisselen voor de goede variant. Vriendelijk personeel. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snelle levering, goede service

Er wordt snel gereageerd en de bestelling is altijd op tijd aanwezig

Zeer klantvriendelijk bedrijf!

Snelle levering. Had een fijne telefonische ervaring.

Makkelijk, snel en goed!

Makkelijk (her-)bestellen, snelle levering, altijd een extraatje bij de bestelling voor onze hond.

Deskundig personeel.

Altijd vriendelijk en behulpzaam,fijn dat ze mee lopen naar de auto voor een grote zak voer te tillen.

Altijd snelle bezorging en zeer goede service. Vriendelijke mensen!

Zeer snel geleverd

Zat goed verpakt en was zeer snel geleverd. Dik tevreden dus.

Bestel al een hele tijd hier en ben echt zeer tevreden!

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Snelle levering en mooie aanbiedingen