Ok

Ok

Top zaak

Altijd snelle levering En een hele goede service.

Voordelig, snelle correcte levering

uitstekend

snelle levering van hondenvoer, ook goedkoopste en altijd gratis wat lekkers bijgevoegd voor de hond.

Snelle levering en goedkoper dan andere winkels online. Zeer tevreden.

super

super Service en snelle levering

Zeer goede service

Snelle levering en alles netjes ingepakt en vooral het prijsverschil wat ik wel de moeite vind.

Fijne webshop

Fijne webshop, prima prijzen en snelle levering. Altijd de volgende dag.

Bestellingen worden altijd de volgende dag bezorgd

Prima adres voor ons hondenvoer. Naast snellen bestelling is er altijd een deskundige medewerker telefonisch bereikbaar om advies te geven over het juiste voer

Top winkel, groot assortiment.

Fijne winkel, groot assortiment. Bestel regelmatig via de website, wordt supersnel bezorgd. Kwaliteit qua voer en accessoires.

Wat een super assortiment

Duidelijke website; makkelijk navigeren, grote sortering, alles op 1 adres en prima bezorging waar je altijd op kan rekenen. Soms zelfs een mooie aanbieding dat is altijd fijn. Bovenal, de Hond is er superblij mee!

Uitstekend!

Al heel vaak bij hen besteld en altijd heb je het de volgende dag in huis; goede artikelen voor een normale prijs en goed verpakt. Volgende keer bestel ik weer bij hen.

snelle levering, scherpe prijs

tevreden met de levering

Nvt

Altijd snelle levering en ruim assortiment

Alleen maar lof voor petfood discounter. Het assortiment is zeer ruim met mooie en gezonde merken. De levering is snel, wat er op de website wordt beloofd wordt ook nagekomen. Al mijn bestelling zijn de volgende dag geleverd. Superfijn bedrijf, zowel de fysieke winkel als de online shop.

Top geregeld, snel, foutloos en zeer duidelijke webshop

Top winkel

Ik bestel al jaren het eten voor de hond bij jullie. Zoals altijd, ook nu weer vlot geleverd en alles in orde. Bedankt!

Behulpzaam, vriendelijk en snelle levering

Prima geholpen

Toplevering

Snel bezorgd. Eenvoudige website

top bedrijf

snelle levering goede service

Prima onderneming met vriendelijke klantenservice

Had per ongeluk iets besteld dat terug moest. Vriendelijke en snelle afwikkeling door de klantenservice! Aanrader!

Een goeie service!

Ik heb eerst telefonisch contact opgenomen met de winkel. Met de vraag of de maat van het kattentuigje goed is voor mijn poes. De medewerker was heel erg vriendelijk aan de telefoon. Ze had het voor me uitgezocht. Toen had ik een bestelling gedaan. Het zou de volgende dag bezorgd worden, maar is niet gebeurd. PostNL heeft aangegeven dat het wel is bezorgd. Maar toen hebben ze aangegeven dat het druk was met de bezorging. Dagen gingen voorbij maar nog steeds geen pakketje. Toen contact opgenomen Petfooddiscount. Met de medewerker afgesproken dat als het pakketje nog niet is bezorgd zij een nieuwe zullen toesturen. Eindelijk ontvangen. Echt goed geholpen toen die mevrouw. En in de toekomst zal ik daar zeker weer opnieuw bestellen. Waar het eerste pakketje is gebleven geen idee. Ik vind het super slecht van PostNL! Ik heb ze twee keer aan de telefoon gehad.

Geen opmerkingen zeer correct .

Iedere keer weer wordt de bestelling zeer snel verwerkt en 2 dagen later bezorgd bij afhaalpunt. Gewoon niets veranderen zou ik zeggen! Erg tevreden!

Prima product en snelle levering!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen