Gemakkelijk te bestellen, snelle service

Gemakkelijk te bestellen, snelle service

Goede sneller levering

Goede en snelle levering. Blijven wel meerdere uitnodiging voor reviews sturen, wat minder is.

Netjes verpakt en supersnel verzonden

Alles netjes verzorgt en supersnel verzonden, al meerdere keren hier wat besteld

Doen wat ze beloven

Snelle levering en keurig verpakt.

Mijn bestelling was niet in voorraad, Dus enkele dagen vertraging. Werd goed gemaakt door extra staaltje kattenbrokjes.

Stipte levering netjes verzorgd. En dat met een goede prijs

Meerdere bestellingen gedaan. Heel consistent op tijd geleverd in prima verpakking. Meestal met een extraatje voor de honden erbij.

Goede prijs en snelle levering

Altijd een scherpe prijs en levering binnen 2 werkdagen

Altijd goed!

Ik bestel altijd via deze website. Snelle levering en heel attent dat er altijd een zakje snoepjes voor de hondjes bij zit.

Top webwinkel!

Deze winkel heeft vrijwel altijd een goede voorraad. Spullen worden volgens afspraak verzonden en zijn altijd goed verpakt. Prijs-kwaliteit is prima. Er zit altijd iets lekkers bij voor de honden of een klein zakje brokken om te proberen. Dat kan ik ontzettend waarderen!

Altijd stipte levering.

Het is eenvoudig om (herhaal) bestellingen te plaatsen. Deze worden bovendien direct verwerkt en verzonden. Prima ervaring!

Snelle levering en prima prijs

Bestel al enige jaren mijn hondenvoer hier. Leveringschema zoals op site vermeld staat klopt (in mijn geval) altijd. Ook de prijs is prima, aldus een tevreden klant en zijn viervoeters.

Volgende dag geleverd, en heel netjes verpakt!

Top bedrijf, en de grote bestelling was met zorg verpakt kon je zien.

Eerste keer besteld met name vanwege positieve reviews

Ik bestel graag 340 gram zakjes Orijen zodat een van mijn katten kan genieten van verse nog volledig voedzame brokjes. Met 1,8 KG doe ik veel te lang aangezien mijn andere kant voornamelijk natvoer krijgt. Alles is 5 sterren. Communicatie, levering en het aardigheidje doet het ook goed bij beide dames. Daarvoor hartelijk dank. Hier ga ik zeker weer bestellen.

Prima bedrijf levering OK prijs ok

Zoals boven genoemd

Goede ervaring

Goed product en snelle levering

Snelle, accurate service

Besteld, de volgende dag thuis afgeleverd. Helemaal goed!

Simpel bestellen, snel geleverd, prima

Eenmaal gemak ervaren bij van Noord dan blijf je bij hen bestellen

Snelle levering en ze doen er altijd iets lekkers voor de hond bij.

Snelle levering, netjes verpakt. Mocht een besteld artikel niet op voorraad zijn dan nemen ze contact op, om te overleggen over de eventuele alternatieven of verwachte levertijd.

Vandaag besteld morgen in huis. Van jullie kant klopte het (op tijd ingepakt en aangemeld met de bezorgdienst,) Bezorgdienst haalde de sfgesproken tijd niet, maar dit is niet nieuw. Dus vanaf jullie kant bravo!

Goede en gezonde voeding voor mijn hond

Snelle levering en goed advies.

Fantastische service

Voor het eerst hier besteld. Op maandag bestelde, op dinsdag al geleverd. Helaas moest ik onverwacht de deur uit en was er op moment van bezorgen niemand thuis. Ik kreeg via de PostNL app bericht dat het bezorgd was, dus gelijk even een berichtje naar de buren om te vragen of het daar stond en dat ik het dan zsm op zou halen (2 grote, zware pakketen). Helaas, de buren hadden geen pakketten. Bij thuiskomst zie ik op de deurbel (die maakt foto's na aanbellen) dat de pakketten bij de voordeur gezet worden. We wonen midden in her centrum, dus verrassing, geen pakketten meer te zien. Direct contact opgenomen met PostNL (geen reactie) en een bericht naar Petfooddiscounter of zij ook er even achteraan willen gaan. De dag erna heb ik al een gemiste oproep van ze ( was aan het werk) en 's avonds een verzendbevestiging; ze hebben reactie van PostNL niet afgewacht en gewoon direct nieuw honden-en kattenvoer opgestuurd! Op donderdag dus alsnog alles in huis, inclusief een verrassingszakje brokken voor de hond. Geweldige service!

Volgens afspraak, snel en goed verpakt geleverd.

Volgens afspraak, snel en goed geleverd. Het product voldoet geheel aan de verwachting.

Subliem!

Gemakkelijk en snel bestellen tegen de beste prijs en met een onberispelijke service! Vandaag bestellen is morgen geleverd en ook steeds weer een kleine attentie extra voor je huisdier. Ook leuke spaarformule met extra korting voor klantentrouw.

Prima prijs voor een goed product

Goede snelle levering, goed verpakt tegen een goede prijs

Zeer positief

Altijd vriendelijk geholpen en deskundig advies

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen