Altijd top kwaliteit en geleverd

Super tevreden

Prima, snelle levering

Prima ervaring, maar je spaart punten en je hebt geen idee hoe ze te gebruiken…. Jammer dat dat niet automatisch verrekend wordt bij zoveel punten….

Snelle dienstverlening en warme band met KNGF Geleidehonden!

Als Puppypleeggezin kwamen we via het KNGF in contact met van Noord’s Dierenvoeders. Onze pup bleek qua karakter uiteindelijk nét niet geschikt om daadwerkelijk tot hulphond te worden opgeleid en is bij ons gebleven. Wij genieten elke dag van onze - met ondersteuning van KNGF Geleidehonden zeer goed opgevoede - hond. Het voer waarop hij het zo goed doet en zijn favorietje speeltje (de Kong Twist apporteerring, die hij als pup op dierendag van het KNGF in onze brievenbus kreeg) blijven we als het bijna op- of zoek is bij Van Noord bestellen. De prijsstelling is scherp en het toesturen gaat zeer vlot; helemaal niets op af te dingen dus. En die warme band die ze met KNGF Geleidehonden hebben, de goede doelen organisatie welke wij een warm hart toe dragen, dat is voor ons nog een extra goede reden…

Eerlijke prijzen

Gebruikersvriendelijke website, goederen goed verpakt en snelle levering.

Ze komen altijd hun afspraken na en leveren een geweldige service

Is top

Goede poducten en snelle levering

HeelGoed

Goede prijs en je kunt altijd contact opnemen

Altijd prima

Handige website en alles wordt altijd supersnel geleverd! Helemaal tevreden.

Snelle levering en snel antwoord op mijn vraag!

Prima.

Snel geleverd met wat extra lekkers voor de hond. Prima webwinkel!

Altijd goed

Ik bestel inmiddels al een aantal jaren de brokken voor mijn hond hier. Het is altijd goed en op tijd.

Beste prijs, snelle levering

Ze hebben ons merk hondenvoer met wel 30% korting, vergeleken met andere online aanbieders. In het weekend besteld en maandagmorgen direct verstuurt.

Alles perfect

Top bedrijf goede service zeer snelle verzending 5 sterren

Goede en vlotte bezorging en altijd leuk om een presentje voor de hond te krijgen

Snelle Service

Goeie service met een goede prijs / kwaliteits verhouding

Een positieve ervaring, snelle levering en een extraatje voor de hond in het pakketje.

Zeer goede zaak.

Goede prijs, snel verzonden, goed verpakt en een gratis extraatje bij je bestelling. Alles is super!

Prima prijs, snel geleverd

Product heeft een prima prijs, wordt snel geleverd en er zat ook nog een extraatje bij. Leuk!

Ben zeer tevreden. Had hondenbrokken besteld bij Petfooddiscount zij waren het goedkoopste. en ook snelle levering.

vlotte levering

zeer goed, iets bestelt en snel geleverd

Volgens afspraak

Prima assortiment en snelle levering, top!

Aantal keren al brokken besteld, op voorraad en altijd snelle levering

Ruime keuze, beste prijzen.

Al jaren tevreden, beste prijzen, snelle levering.

Altijd snel geleverd

Snelle levering voor scherpe prijzen

Toppie, goede prijzen en geweldige service!

Goede bereikbaarheid, leuke en enthousiaste medewerkers. Vlotte verzending, mits voorradig, laat zonodig je mailadres achter en ontvang na aangeleverde voorraad melding. Direct besteld en de volgende dag bestelling in huis.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen