perfect

Zo attent om er zelfs extra lekkers voor de honden bij te doen!!

Alleen maar goede ervaringen!

Omdat wij al vanaf 2016 KNGF honden in huis hebben krijgen wij via jullie het voer geleverd. Ook bestellen wij geregeld iets anders erbij. Goede service en snelle levering!

Aanrader

Goede webshop. Uitgebreide keus. Prima prijsstelling. Spaarpunten. Zeer snelle verzending.

Bestelling komt altijd snel binnen

Ik ben blij met petfooddiscount omdat ik nu niet hoef te sjouwen met zware zakken hondenvoer. Gewoon thuis afgeleverd, heel fijn. En omdat ik voldoende keuze heb. Ik in andere spullen als snacks en zakjes. Het is wel jammer dat je niet kan kiezen wanneer je het geleverd wilt hebben, want als je niet thuis bent moet je het ophalen bij een punt verder weg en loop je alsnog te sjouwen.

Gisteren besteld vandaag al in huis. Top!

Mijn product snel en met extra present geleverd

Een product wat niet leverbaar was door leverancier, is uiteindelijk toch nog snel geleverd na dat het weer beschikbaar kwam vanuit de leverancier. Van Petfood een extra present gekregen

prima!!

super bedrijf

Hele snelle levering

snelle levering!

goede service en snelle levering.

Geweldige zaak

Altijd netjes oprijd bezorgen en goede kwaliteit !

Super tevreden

Ben erg tevreden over de service

Vakkundig en goede service

Het personeel in de winkel is zeer vriendelijk voor mens en dier!! Altijd een fijne sfeer in de winkel. Daarnaast zijn ze vakkundig. Online winkel is ook top, altijd snel bezorgd!

Helemaal goed

Donderdag besteld, zaterdag in huis.

Goed en snel

Altijd goed en snel geregeld

Snelle en goed service

Zeer snelle levering keurig verpakt en duidelijk aangekondigd. Leuk en lekker detail : proefzakje voer en twee heerlijke snacks.

Alleen maar goede ervaringen.

Al lange tijd de plek waar wij ons voer bestellen. Korte levertijd en uitstekende communicatie, ook als je belt voor vragen.

Goed!

Een goed bedrijf die weten waar ze over praten. Prima service, prima producten en een vlotte levering.

De volgende dag geleverd met extra snacks voor Maka

De volgende dag geleverd met extra snacks voor Maka

Snel geleverd!

Al meerdere keren producten besteld via deze website. Steeds direct geleverd. Voor mij een vertrouwd adres.

Geweldige Website

Hele fijne website om te bestellen, ook snelle levering

Makkelijk te bestellen en zeer snelle bezorging

Excellente service

PostNL veroorzaakte een probleem, dit werd door Van Noord's snel en vriendelijk opgepakt en opgelost. In combinatie met de scherpe prijzen is dit zeker een aanrader!

Goed en Betrouwbaar

Mooie en makkelijke webwinkel. Goede prijzen. Producten altijd in goede orde ontvangen.

Supersnelle levering en goede prijs

Hiervoor bestelde ik bij een grote "bekende" leverancier en duurde het vaak enkele dagen tot een week voordat ik het voer ontvang. Ik was verrast door de snelheid die ik nu mee maakte. Echt de volgende dag binnen, top!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen