Great service!

Always available, fast and effective response to any problem, impeccable service

Goede prijs, snel geleverd, altijd leuke probeerzakjes met voer of snacks erbij.

heel goed

Heel goed Bestellen vandaag en morgen is al thuis .

Great prices and speedy delivery

I have placed several orders for dog food and am very impressed with the service and delivery.

Tevreden klant

Ik ben zeer tevreden, besteld en de volgende dag geleverd

Goede producten voor een goede prijs snel geleverd

We bestellen hier al geruime tijd onze hondenvoer. Perfecte service. Goed en snel contact indien nodig.

Helemaal top

Dit was mijn eerste bestelling. Op de beloofde dag bezorgd. Bestelling was helemaal compleet. Er zaten zelfs ook wat extra’s bij. Naamplaatje ook netjes voorzien van gegevens zoals ik had vermeld. Ik ben zeer tevreden (mijn hondje ook)

altijd de beste prijs en snel geleverd!

goede prijs, snel geleverd en altijd wat lekkers bij de bestelling kado voor mijn hond !

Veel keus goede service

Heb hier een biabed hoes gekocht . Mooi laten bezorgen aan huis Zat goed verpakt. Het kwam mooi op tijd binnen. Onze hond weer happy.. Goede winkel en veel keus. Groetjes maurice.

Betrouwbare en redelijk geprijsde leverancier

Al jaren klant zonder problemen. Verzorgde levering waar ook de hond naar uit kijkt gezien de (kleine) meegeleverde extraatjes

Herbestelling weer uitstekend afgehandeld.

Herbestelling gaat eenvoudig en levering weer snel

Goed product snel geleverd

Fijne webshop

Altijd stipt op tijd.Volgen het schema wanneer ze het bezorgen.Perfekt verzorgd.Ben er al jaren klant.Grt Familie Verelst uit Lier

Uitstekend geregeld

Doen wat ze zeggen, nooit een verkeerde levering

Betrouwbaar en attent

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Snelle levering met altijd een leuk kleinigheidje in de doos voor de hond.

Makkelijk bestellen

Wordt netjes en snel geleverd

snel, goed product,goede prijs/kwaliteit verhouding

zie als boven

Scherpe prijzen, snelle levering

Uitgebreid assortiment aan premium hondenvoer, ook in grote verpakkingen. Dat scheelt euro's. De snelle levering is ook erg fijn.

Altijd netjes en snel geleverd en goed verpakt.

Betrouwbaar

Altijd op tijd geleverd

Doen echt hun best, denken mee en houden zich aan afspraken!

Kattenblikjes met dieet voer waren niet leverbaar online. Telefonisch werd er goed meegedacht en een constructie bedacht waardoor ik de laatste exemplaren in de winkel toch kon krijgen.

prima site en levering

Bij bestelling - online - zijn de artikelen altijd snel verstuurd en geleverd. als er een keer iets niet is of wat langer duurt wordt dit altijd middels een mail gemeld. mogen andere bedrijven wel een voorbeeld aan nemen.

Snel en Correct

Van Noord's Dierenvoeders levert snel en de prijzen zijn ook prima. Aan te bevelen!

Uitstekend!

Snelle levering, altijd een extraatje erbij. Wij zijn dik tevreden!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen