Snelle betrouwbare levering

Snelle betrouwbare levering

altijd duidelijk, snel en leuk geprijsd.

Sedert geruime tijd klant nadat iemand me eens over Van Noord vertelde. Voor de honden goede voedingsmogelijkheden en eenvoudig in ruime hoeveelheid per keer te bestellen. Top.

Goede en snelle levering

De spullen zijn goed en worden heel snel geleverd. De verrassing die in het doosje zit is altijd een groot succes. Mijn hond geniet ervan!

Betrouwbare service

Snel, extra product en betrouwbaar

Makkelijk en Snel besteld. Binnen 24h geleverd

Altijd correct

Al jaren bestel ik het eten voor onze hond bij Petfood discount. Het is in die tijd maar 1x fout gegaan omdat ik zelf de verkeerde brokken had besteld. Dit werd snel en soepel opgelost.

Stipte levering en uitstekende prijs-prestatieverhouduing

Al jaren trouwe klant, zeer tevreden

Scherpe prijs, snelle levering en dan ook nog een kleine traktatie voor de honden erbij. Helemaal top

Super betaalbaar en snelle levering

Goede services

Een aanrader deze verkoper,meedenkend en zeer vriendelijk,ook lossen ze een perobleem heel goed op....echt top

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, prima prijs/kwaliteit verhouding

snelle levering voor prima prijs

keurige snelle levering, groot assortiment, goede prijzen

Geweldige service niks op aan te merken hele fijne mensen staan altijd voor je klaar vr gr

Prima webshop.

Zie titel

Tevreden

Zeer tevreden over dienstbetrekking. Alles is steeds tip top in orde

Altijd snelle levering en iedere keer ook nog eens een leuke verrassing voor mijn honden!

Scherpe prijzen, goede service en goede bezorging

Helemaal tevreden met petfooddiscount! Ze hebben een duidelijke website en hebben een mooie prijs-kwaliteit balans.

Verkoopt goed product.

Bestelling was volgende dag in huis.

Altijd zeer tevreden. Ik miste dit keer het zakje snoepjes voor de kat.

Op tijd en goed verpakt.

Uitstekend!!

Mijn bestelling was keurig verpakt en snel geleverd. Een aanrader! We gaan absoluut hier vaker bestellen.

GREAT!!!

Snelle levering; uitstekende kwaliteit

Altijd correct en vlot!

Vlot geleverd en correct verpakten en dit altijd!!

perfect zeer tevreden

alles in orde bestelling is er ook vlug ik ben zeer tevreden

Alles verloopt soepel.

Goedkoper dan de rest. Veel keus in de betere kwaliteit. Snelle levering, dag erna. Wat extra’s in het pakje voor de hondjes. Dankjewel .

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen