Top bedrijf....

Zéér snelle levering.....binnen de 24 uur, dat is pas service.

Great

Great service

Ondanks de kerstdrukte werd de bestelling de volgende dag al geleverd! Top!

Snel en betrouwbaar!

Wat fijn dat de zware zakken kattenvoer zo snel aan huis worden bezorgd. Wij zijn er heel blij mee.

Prima service!

Snelle levering, fijn contact en prima service

Kwaliteit en snel

Snelle levering en een kwaliteitsprodukt.

Top service!

Product was uitverkocht. Petfooddiscount geeft de mogelijkheid om je e-mailadres achter te laten zodat je een mail krijgt als het product weer voorradig is. Er kwam keurig een mail en binnen 2 dagen was het geleverd. Verschillende betaalmogelijkheden, erg prettig!

Altijd op tijd en goed.

Top.

Super snelle levering

De bestelling geplaatst en deze komt super snel bij mij terecht

Goede communicatie, snelle levering

Alles verliep prima, leuk gratis extraatje

Altijd een lekker snackje bij de bestelling

Betaalbare prijs

Onze hond heeft speciaal voer nodig voor zijn blaas. En dat kon ik bij deze winkel voor een goedkopere prijs kopen. En een snelle levering.

Echt top!

Zoals altijd topservice!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd

Zo blij dat ik jullie heb gevonden! De brokken van mijn hond binnen 48 uur thuisbezorgd, met wat attenties erbij! Echt een aanrader!

Wederom snelle en goede service

Gemakkelijk bestelling te plaatsen, spaarsysteem voor extra kortingen, snelle verzending.

Voldoende

Vond spijtig dat 2 x rescue spray nog maar houdbaar is tot maart 2023, dat is over 3 maand, is nooit op tegen dan.

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering en goede service. Ik wilde nadat ik mijn bestelling had gedaan nog wat toevoegen, daar gingen ze hun best voor doen, was geen enkel probleem. Kreeg later een mailtje dat het gelukt was. Hoe netjes is dat!

3 zakken voer besteld, prima

3 zakken voer besteld, prima

Geweldige Website

Prima website, om te bestellen snelle levering echt een aanrader. Met de vriendelijke groet Wilma van't Noordende

Goed,snel en in goede staat

Keurig verpakt en op tijd geleverd

Zoals altijd keurig verpakt en snel / op tijd geleverd

Zoals gewend, snel en netjes

Zie boven

super