Snelle levering en goede prijzen

Doen wat ze beloven. Opnieuw bestellen gaat makkelijk.

Attente webshop

Snelle levering, goed product en altijd een kleine verrassing erbij! Dit is iets wat ik erg leuk en attent vind en hier dus standaard bestel!

Supersnelle levering en goede prijzen.

Ik bestel al jaren hondensnacks en sinds kort ook honden eten. Er zit altijd iets voor de honden bij. Ze ruiken het al aan de doos dat dit snoepen gaat worden. Ook hebben ze een punten systeem. Het loopt best snel op en je krijgt dan weer korting. Ga zo door.

Vandaag besteld, morgen geleverd. Super fijn. Als je hondenbrokken al bijna op zijn.

Tevreden

Produkten geleverd naar tevredenheid.

Met alles tevreden

Ik krijg,wat ik vraag. En soms iets extra's in de vorm van een kleinigheidje.

Zoals altijd...PRIMA!!!

Zoals altijd prima!!!

super

Altijd een snelle levering

Maak al jaren gebruik van de website . Als er een keer problemen zijn tijdens aflevering wordt er naar een oplossing gezocht , 1x gebeurd in al die jaren . Ben zeer te vreden over dit bedrijf en hun assortiment .

bestelling goed en snel geleverd.

levertermijn precies volgens informatie op de site.

Altijd goed, geen klachten!

Al jarenlang ben ik een tevreden klant, vanaf het begin goede ervaringen met Van Noord petfood!

top bedrijf

bestelling plaatsen en ook echt volgende dag binnen. altijd wat lekkers voor de hond erbij. ook in de winkel altijd vriendelijk en goed advies. ook aan de telefoon jammer voor mij te ver anders ging ik daar vaker heen. maar zo ook zeer tevreden.

Alles is super

Duidelijke website, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Goede communicatie . Snelle levering en de producten zijn erg goed.

Product is naar wens en een snelle en correcte levering

Positief

Fijn

Snel besteld snel geleverd

Fijne website, snel besteld. Goed verpakt en snel geleverd! Top

Uitmuntende service

Het team heeft alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat mijn zieke en hoogbejaarde hond tijdig zijn dieetvoer kreeg. TOP

Op tijd geleverd, voordeliger

Alles is volgens afspraak geleverd, daar hou ik van!

Gewoon goed zo als het hoort

geheel volgens afspraak geleverd

al meer dan 10 jaar klant en altijd alles naar afspraak afgehandeld. Ook als ik eens verkeerd bestel dan staat men klaar om het op te lossen ,zeer goede service en lage prijzen zowel voor voer als extraa s zoals scalibor band ,ontworming en halsbanden ,trekbanden etc. Prijzen zijn voordelig en op voorraad. Kortom voor mij een super webshop.

Fijn product, fijne levering met goodies erbij! Goed verpakt

Uitmuntend!

Tralala....