Goede prijs, en snel ontvangen.

Ruim assortiment, goede prijs en na bestellen verassend snel ontvangen.

Top!!

Kundige medewerkers, veel producten, supersnelle verzending en altijd een verrassing bij de bestelling!

Geweldig aanbod en heel vriendelijk personeel

Hier eerlijk nog nooit een slechte ervaring gehad. Heel vriendelijke eigenaar en personeel. Professioneel, hulpvaardig en beleefd. Fijne ruime keuze en waken ook over gezond assortiment. Als online, snel en keurig geleverd.

Heel tevreden

topservice en goede prijs

reeds jaren trouwe klant

Uitstekende service en producten!

Altijd uitstekende service en producten. Als iets niet lukt met bestellen word je vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Correcte levering

Alles netjes volgens afgesproken , toppie

Topservice

Snelle levering en natuurlijk wederom een gratis snack voor je huisdier

Niet goed

Ik heb voor het eerst 2x catsan smart pack vorige week besteld. In de beschrijving staat dat je er minimaal 7 dagen mee doet, al na 3 dagen waren de steentjes doordrenkt met urine terwijl ik maar 1 kat heb. Dat vind ik veels te duur!

Perfect.. Niets op aan te merken. Doorgaan zo

Al een langere tijd klant... Nog nooit problemen gehad en altijd op tijd. Veilige keuze en dat is ook belangrijk..

Gewoon goed

gewoon zeer goede service nooit geen problemen. Zoals het hoort.

Prima eten

Mijn hond heeft zeer gevoelige darmen, en is allergisch voor rundvlees, met deze brokken gaat het heel goed, er zitten geen kleurstoffen e.d in en daar ben ik blij mee.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze in artikelen, alles snel in 1x geleverd.

Geweldig!!

Wat een geweldig ervaren personeel, al je vragen worden met de grootste zorg beantwoord. Jullie team verdiend een dikke tien!!

Perfect.

Van A t/m Z keurig verzorgd. Complimenten.

staan altijd voor je klaar

Service heel goed

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Al een aantal keer heb ik hier brokken besteld voor onze hond . Bestellen gaat makkelijk en je hebt je bestelling snel in huis .

Correcte bezorging

Keurig verpakt en leuk dat er een gratis snoepstokje bij gedaan was

Levering op tijd Een goede prijs Leuke attentie voor je hond

Betrouwbare prettige winkel

Goede communicatie; zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettige communicatie. Zeer tevreden

Betrouwbare prettige winkel

Prima prijs , snelle levering