Concurrerende prijzen en snelle levering.

Zeer snelle levering en goedkoop!!

Assortiment is reuze en de prijs is ook zeer goed en binnen een dag in huis. Gewoon perfect!!

Zeer snelle levering en goedkoop!!

Zeer snel en zeer correct.

Snelle levering en goed verpakt. Nette service!

Snelle levering en goed verpakt. Nette service!

Snelle & goede fijne service!!!

Ik had zelf een verkeerde bestelling geplaatst.. heel fijn telefonisch opgelost. Kreeg ook nog allerlei zakjes voer mee om te testen bij mijn volgende bestelling!! Zo blij mee ! top!!!

Snel geleverd. Goede prijs. Altijd een lekkernij erbij voor de hond. Spaarsysteem voor korting.

Website niet klantvriendelijk

Door onduidelijke gang door de site, nu dubbel besteld. 2. Verpakt hondenvoerzak van 12 kg niet in net passende kartonnendoos. Bij opensnijden van doos , snij je ook de zak open. Niet zo handig

Website niet klantvriendelijk

Altijd alles prima in orde, tot in de puntjes verzorgd. Proficiat.

Zeer tevreden.

Snelle levering, goed verpakt.

Zeer tevreden.

Snelle levering, goed verpakt.

Zoals altijd perfect!

Heerlijk vanuit je stoel bestellen en je weet precies wanneer het aankomt! Heel netjes verpakt en meestal een kleine verrassing voor de honden.

Zoals altijd perfect!

Perfect, als altijd

Bestelling wordt altijd vlug geleverd, Groot assortiment waar mijn hond erg blij mee is

Perfect, als altijd

Oude Karselaan 15