Prima bedrijf

Snelle levering en overleg mogelijk over de afleverdag. Ook altijd een verassing bij het voer cadeau. De honden kijken er altijd naar uit als de doos opengaat.

Prima verzorgd en op tijd geleverd.

Prima verzorgd en geleverd,

altijd op tijd.

Goeie prijs voor uitstekende producten.

Gewoon een prima zaak, waar je goede producten kunt kopen voor een eerlijke prijs. Als voorbeeld de kauwbotten. Bij onze dierenwinkel €30–, voor 20 kauwbotten van 70 gram per stuk. Bij Petfooddiscount €20,— voor 20 botten van 80 tot 90 gram per stuk.

Perfecte levering , erg snel en netjes verpakt , ook proefzakjes geleverd

Goed , en zeker voor herhaling vatbaar 1 opmerkingen We kregen van het merk amiguitos natural snacks 2 stuks bijgeleverd , maar met een hond die wij hebben en alleen maar paard kan verdragen staat er op die sticks niet wat het is ...

Als ik bestel dan is het er de volgende dag al en het extraatje voor de hond vind ik erg leuk

Zeer fijn betrouwbaar bedrijf

Prettige en goede communicatie, snelle levering en goede updates, zeer klantvriendelijk door extraatjes voor huisdier bij bestelling. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Top bedrijf

Altijd alles op voorraad, snelle levering en wat lekkers voor de honden erbij. Top bedrijf

Topservice, goede uitleg!

Ik was op zoek naar een waterblazer, website bekeken, daarna gebeld waarbij ik goede uitleg kreeg. Blij mee!

altijd perfecte bezorging

de ene dag besteld de volgende dag in huis, mits voor 16.00 besteld. Altijd uitstekende medewerkers aan de telefoon voor informatie.

Prima winkel, snelle levering

In één woord : fantastisch

Snelle service, tot over de grens!

Snel en goed

Heel tevreden

Al jaren lang een top leveesncier

Altijd alles op vorraad Geweldige service in de winkel en snelle levering na bestelling op de website Ze waren al zo goed destijds op de markt in Amstelveen en zijn er alleen maar op vooruit gegaan!

Super tevreden

Goed geleverd en snel wel ook veel gruis in de zakken voer dat is minder want dat eten onze honden niet op spijtig hoor voor de rest super goed echt top

Ja

Goede spullen en snelle bezorging

Ik ben zeer blij met de snelle bezorging en de goede artikelen

Goede prijs

Makkelijke site, goedkoop, snelle service, netjes verpakt.

Top!!!

Snel geleverd goed verpakt en een snack voor de hondjes. Bedankt voor de goede service!!!

Korte lijnen zeer prettig!!

Overzichtelijk site en goede service

Vriendelijke medewerker en snelle levering

Zeer vriendelijke medewerker die tijd nam voor een uitleg. De volgende dag was het al geleverd.

uitstekend

prima zeer snelle levering!!!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen