Prima ervering

Bestelling was de volgende dag al geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding voor het bestelde product.

Goede communicatie, perfecte service, snelle verzending en perfect verpakt!

Heel goed product

Voor mijn hond heb ik hypo allergeen brokken gekocht, zonder kleurstoffen, zonder gluten zonder granen en zonder beef. En voor het eerst in de 4 jaar dat ik mijn hond heb is hij vrolijk en eet hij zijn bak graag leeg. Geen buikpijn of diarree meer. Wat een verademing. Voor hond en bazin.

Eerlijke prijs en snelle levering

Perfecte service

We bestellen al jaren Arden Grange. Bezorging is altijd snel geregeld. Vorige week werd telefonisch en per mail aangegeven dat de levering niet helemaal gegarandeerd kon worden in dezelfde week als besteld. Als service wilde Petfooddiscount een kleinere verpakking van 2 kilo sturen. En dat zonder kosten. Uiteindelijk bleek het niet nodig want de levering kon toch in dezelfde week plaatsvinden. Veel lof dus over deze online winkel.

Zeer goede ervaring.

zEER GOEDE ERVARING ZO WEL OVER VRAGEN VAN BEPAALDE PRODUCTEN ALSOOK VOOR DE LEVERINGEN EN DIT AL JAREN;

In een woord geweldig

Goede producten en perfecte levering

Super fijne winkel, niet te duur en snelle levering en wat het afmaakt is het lekkers wat er extra bijgedaan wordt, zo leuk.

Goede en nette service

Ik koop hier graag de brokken voor mijn hond. Snelle levering, iets voordeliger dan de rest vd webshops en een ruim assortiment.

Snelle levering en goede service!

Product snel ontvangen, bedankt voor de extraatjes!

Snelle levering en goed verpakt!

Kattenbakluikje besteld deze was zeer goed verpakt en goed aangekomen.

Komen belofte na

Goede prijzen! Gebeld om te vragen of het volgende dag geleverd kon worden en dat hebben ze daarna naa geregeld en dat voor de beste prijs

Snelle service en altijd iets extra’s voor de hond. Concurrerende prijzen.

Prima service en goed bereikbaar

Snelle levering en bij probleem of vraag zijn zijn ze goed bereikbaar en wordt oplossingsgericht en snel gehandeld.

Geweldige webwinkel !!!!!

Mooi bedrijf , snelle service , sympathieke prijzen en altijd een verrassend extra artikel er bij !

Bestelling makkelijk gemaakt. Levering naar wens.

Totally recommend this service!

Have been a client for a while now, and service is fast and good prices. Also very nice customer support and service.

Snelle verzending en goedkoper dan andere sites

Product nog niet geïnstalleerd en getest, maar erg snel verzonden en goedkoper dan andere sites.

Zeer klantvriendelijk

Ons pakketje werd twee dagen op rij door PostNL opgeschoven en niet bezorgd tot wij een telefoontje naar Petfooddiscount pleegden en in de middag nog terug gebeld werden dat het goed zou komen en anders zouden ze het pakket opnieuw opsturen. Toen we het pakket openmaakten bleken er ook nog verschillende lekkernijen bij te zitten voor onze hondjes. Echt een topbedrijf

Super service,zeer klantvriendelijk. Snelle levering, ruim aanbod

supersnelle levering keer op keer

en altijd een verrassing voor onze hond erbij (staafjes en trainer snoepjes)

Online bestellingen altijd op tijd, als er wat niet op voorraad is dan bellen ze en in overleg komt er een oplossing. Gelukkig komt dit bijna nooit voor. Prima service en prima prijzen, ik ben zeer tevreden

goed product

goede prijs kwaliteit verhouding

prima opvolging

product was niet onmiddellijk beschikbaar, maar goed opgevolgd en zal vandaag nog geleverd worden

Snelle levering en betaalbare prijs.

De producten hebben een betaalbare prijs. Bij het bestellen in de webshop wordt het bijna altijd de dag erna al geleverd.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen