GOED ENCORRECT

GOEDE EN CORRECTE AFHANDELING NA BESTELLING

De levering is snel, de volgende dag al. Dit was zeer handig omdat het voer van de honden bijna op was. En als verrassing, een kleine snack in de doos als cadeautje.

Goed en snel geleverd

Goede en snelle levering in stevige dozen. Nog wat extra voor de hond erbij om te snacken, dus die was helemaal blij.

Super snelle levering

Altijd super snelle levering

Snel en voor de juiste prijs

Snel en voor de juiste prijs

Ik ben super tevreden.

Bij bestellingen krijgen we extra proefpakketjes met voer en snacks voor onze lieve hond en poes.

excellent

Levering volgens afspraak, netjes verpakt in mooie doos, leuke attentie voor de honden. in een woord prima.

Zeerrrrr tevreden klant en Maine Coon kater.

Alle bestelde producten van VitalStyle zowel droog als natvoer voor onze 9 jarige Maine Coon kater ontvangen, dit op afgesproken dag en tijdstip en volgens (internet) afspraak ontvangen, goed dit traject via track & trace e.d.. kunnen volgen. Kwaliteit.t.o.v. prijsverhouding zijn ook oké. Echter helaas bij het uitpakken, waren een collie met zestal blikken dermate beschadigd, dat dit niet acceptabel was. Contact gezocht en er werd DIRECT een passende oplossing aangeboden. Goede service, gelukkig. Op gestelde vragen worden duidelijke antwoorden en adviezen gegeven, ook op specifieke vragen omtrent gezondheidsproblemen (allergieën) zonder een klant andere producten op te willen gaan dringen. De keuze hierin ligt bij de klant ... zeerrrrr correct. Al met al, wij zijn al geruime tijd klant bij dit bedrijf, als klantzijnde zijn wij zeer tevreden over de gang van zaken, omtrent bestellingen, eventuele probleempjes oplosse, de producten en de geboden service van Petfooddiscount

Makkelijk en snel

Inloggen, bestellen en de andere dag in huis. Super

Goede ervaring

Altijd goede ervaring, behalve de een na laatste keer. Ik had twee zakken kattenbakvulling besteld, waarvan 1 zeer groot. Deze zak was apart verpakt, maar was open gescheurd en het grind lag los door de hele doos. Het was geen stevige doos en het viel me op dat nu de laatste bezorging in een veel steviger kartonnen doos was verpakt!

Uitstekend!!

Perfecte behandeling/ afhandeling!

Al een tijd bestel ik hier. Snelle levering, niet duur, nooit problemen gehad. Er zitten altijd leuke extraatjes bij voor mijn honden, zo lief!

Topservice!

Wat een vriendelijke, attente service vind je hier voor jullie klanten.

klasse voor elke klasse.

snelle levering altijd netjes verpakt

Snel,perfect

Zoals altijd , snel besteld , verwerkt en bezorgd!

snel

Snelle levering en prima service

Altijd een snelle levering. Producten dezelfde dag nog verzonden.

Lekker snel in huis en keurig verpakt. Prima!

snel en goed

Snelle levering geen gezeur is iets niet goed word dit keurig opgelost.

Ik ben prima geholpen

Omdat ik voer via de kngf bestel was het even zoeken, nadat ik gebeld had ben ik prima geholpen en had ik het voer snel in huis

Kom al jaren bij Van Noord. Altijd scherp geprijsd en goede service

Zeer goede service en goede producten

Door omstandigheden moest ik de bestelling retourneren. Mijn complimenten over de wijze waarop de retournering is afgehandeld. Mijn ervaringen met deze webshop zijn altijd zeer positief door de snelle leveringen.

Snel en goede prijs

Snelle levering aan huis, goede prijs voor kwaliteitsproducten. Wij zijn zeer tevreden

Goede prijs/kwaliteit

Altijd goed