Zoals altijd weer perfect.

Goed verzorgd zoals altijd.

Niets op aan te merken

Snelle verzending goede prijs keurig verpakt met extra verrassing Top!!

Super service

Hele fijne webshop en goede klantenservice.

Goede service en producten

Heel erg prettig dat er de moeite is genomen om mijn bezorgnotitie goed door te geven aan de bezorger. Hierdoor is het gelijk aangekomen, geen zoektocht naar waar de bezorger het in mijn afwezigheid heeft achtergelaten maar gewoon de aangegeven plek. Enige tip: ik heb nooit een email gekregen met orderbevestiging waarin de naam van het product staat dus even zoeken naar waar ik het product gekocht had, duurde nu iets langer.

Perpect

Keep up the good work en dank u voor de gift telkens daarvoor doen we het ggrts

goede service

service en prijs zijn prima

Snelle levering, maar bij thuiskomst trof ik het pakket voor de voordeur aan. Dus een ieder had dit pakket mee kunnen nemen dus dit is wel heel bijzonder dat dit zo gedaan wordt, hierdoor durf ik geen bestelling meer bij jullie te doen..

Geen verbetering van dienstverlening noodzakelijk

Koop daar al jaren natvoer voor onze poes Minou, die dan vervolgens 1 blikje in 50 seconde op heeft..... Snelle levering, concurerende prijzen en bovenal de altijd behulpzame janneke!

Snelle levering. Tevens mijn vraag die ik bij de bestelling had, perfect opgelost. Wederom topservice.

Altijd een snelle levering en goede communicatie over de levering van de producten.

Altijd correct en snelle levering

Een goed product

Tevreden, alleen vroeer kregen wij er kattensnoepjes bij, dat was toch wel een leuke verrassing

Elke bestelling is goed geregeld

Elke bestelling is goed geregeld

Good service

On time delivery

Makkelijk besteld en op tijd geleverd; uitstekend!

Makkelijk besteld en op tijd geleverd; uitstekend! Goede prijs ook!

Geweldige winkel

Topwinkel met mooie producten tegen scherpe prijzen! Snelle bezorging! Ik koop ons hondevoer altijd hier! Heel tevreden!

Gewoon goed

Bestelling conform afspraak geleverd. Prettige site.

Snelle verzending goede prijzen

Top leverancier, correct

Ben reeds jaren klant, producten zijn steeds op voorraad en worden op tijd geleverd.

Perfect!

Altijd snel en juist geleverd. Heel blij mee!

Top als altijd!

Makkelijk, snel en gunstig

super winkel

Voer voor mijn hond besteld online. Netjes op de hoogte gehouden via mail en op tij bezorgd. Zeker een aanrader.

Alles was goed!

Zie hierboven!

Altijd prima

Snelle levering, goede prijs. En er zit altijd iets lekkers bij voor de hond of de katten. Die vinden het heerlijk.

Zoals altijd, "fantastisch"

De service is geweldig! snelle levering en goed advies. Altijd!!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen