Snelle verzending

Ik bestel online. We kopen een 8 kilo zak katten brokken. Altijd goed verpakt en snel verzonden. Ik en de katten zijn zeer tevreden.

Goede snelle levering

Goed en snel geleverd en altijd een extra snack voor de dieren..

netjes

altijd alles tot in de puntjes verzorgt en netjes afgeleverd

Altijd prima service

Goede prijs en snelle service

Het product was gunstig geprijsd en is netjes verpakt snel verzonden.

Snel

Fijne website en snelle levering. Erg leuke attenties voor onze honden erbij gekregen!

Altijd goed : scherpe prijzen, goede service en snelle levering, ben heel tevreden. En altijd wat extra's, heel attent.

Altijd snel geleverd.

Super snel

Makkelijk online te bestellen en dag later al echt in huis. Top !plus goede prijs.

Altijd goed en snel binnen!

Fijne hulp bij telefonisch contact

Goeie prijs voor het voer en kwaliteit van de accessoires.

Goed bereikbaar, snelle levering.

Vriendelijk te woord gestaan door medewerker. Product zoals omschreven en snelle levering.

Prima service.

Snelle levering.

Zeer snelle bezorging!

Aanrader!

Uitstekende service, zeer degelijk verpakt, heel snelle levering en nog wat extra erbij geleverd.

Uitstekende kwaliteit hondenvoer!Veel keuzes en goede service!

Goede service!

heel goed

bestel hier altijd mn hondebrokjes en snelle levering en prima kwaliteit

Prima service!

Fijne klantgerichte service.

Afspraak & leveren=Top!

De bestelde artikelen worden precies op beloofde tijd geleverd.Bovendien hebben ze kennis v zaken van inhoud v leverings assortiment.

Heel fijn snel bezorgd en de hond blij

Bedtel maandelijks hondenvoer. Zeer tevreden over de prijs en snelle levering.

Super snelle en goede service

Hele goede dierenwinkel die super snel verzend. Er zit ook altijd een extraatje bij, zoals een kauwstaafje en testzakjes met brokjes. Je spaart ook punten voor korting. Daarbij zijn ze altijd de voordeligste. Toen mijn hamster dood ging mocht ik de spullen die ik besteld had terug sturen en kreeg ik direct mijn geld terug. Heel erg tevreden zijn wij. Een dikke 10! Mvg Judith van Wijngaarden

Wordt snel verzonden.

goede website, goede prijzen en groot aanbod

Goede ervaring met dit bedrijf, makkelijk bestellen en snel bezorgd.

altijd goed

de bestellingen worden altijd goed en snel geleverd

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen