Ik bestel al jaren bij petfood discount. Ze zijn voordelig, leveren snel, en als er iets veranderd wordt je gebeld! Top service!

Acana hondevoer snel en correct geleverd.

Super !

De mensen kunnen heel goed meedenken

Zeer goede service en goede kwaliteit

Zeer goede service degelijke prijs en mijn trouwe viervoeters vinden het heerlijk Zeer aangenaam om voor elke hond het juiste type te vinden bij de zelfde winkel

Goedverzorgd

Uitstekend snelle levering

Zeer positief

Behulpzaam!

Ik zat zonder (speciaal) kattenvoer omdat een Andere leverancier niet geleverd had... (en mij daarover ook niet op de hoogte gesteld had..!). Toen kwam ik bij van Noord / Petfooddiscounter terecht, plaatste mijn bestelling en nog diezelfde dag werd ik gebeld & gerust gesteld dat ik asap het voer zou krijgen. Super service!

Netjes aangekomen en op tijd

Netjes verpakt en op tijd geleverd met wat extra lekkers !

Altijd snelle levering en keurig in orde !

Aardige klantenservice

Snelle levering , precies zoals verwacht.

Prijs is vergeleken met andere sites 1 van de goedkoopste en je krijgt nog lekkers bij voor de dieren.

Geweldig en fijne site

Ik vind het fijn en lief dat ze altijd iets extras bij je bestelling doen. Vind het een fijne zaak en altijd snel binnen

Snel en correct

Snelle levering gewoon super.

Gewoon oké

Gewoon doen wat je zegt, en dat hebben ze gedaan.

Goed en snel

Altijd een goede en snelle levering! Heel tevreden over

Altijd goed

Prima webshop, hoogwaardig hondenvoer voor de beste prijs.

Snelle levering en mooi product

De geleverde producten kwamen keurig ingepakt en snel aan

Gewoon goed

Mooi op tijd

Vlotte levering, goede prijzen in vergelijking met andere winkels

Vriendelijk aan de telefoon, snel bezorgd door post.nl

Alles was prima gegaan

Ik ben tevreden over de service en de prijs van de bestelde producten

Prices incredibly higher

I'm very disappointed. I've been regular cliënt for years. I don't even receive the discount card anymore and the dry food I buy got incredibly more expensive. I understand the inflation, but I have do deal with it too so it's unfair to have such a high price raise. Won't buy again from your website.

Prima en snel geleverd

Zoals altijd snel en goed

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen