Tevreden

Goede prijs, eenvoudig bestellen en snelle levering.

Mijn ervaring is goed

Het was een dure aanschaf maar de poes en de kat hebben er meer aan want ze kunnen elkaars voer niet afpakken.

Goede ervaring. Maatbakje bij het voer ontvangen en snoepjes voor de hond.

Prettige eerste kennismaking

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en snel geleverd. Mijn katten waren ook erg blij met de gratis kattensnoepjes die erbij zaten. Erg attent! Dank daarvoor!

alles oké,

Vlotte verwerking van de order en keurig verpakt

Makkelijk bestellen en vlot geleverd in een degelijke verpakking.

Uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Snel en volgens afspraak

Goed assortiment en snel geleverd

Snelle levering en goed verpakt!

Keurig geregeld.

Op tijd geleverd, netjes verpakt en compleet.

Renske Vers vlees en Flexadin

Ik heb gestoomd (vers) vlees en een supplement bij Petfooddiscount besteld op aanbevelen van mijn broer, die al jaren klant is bij dit bedrijf. Ik was aangenaam verrast dat mijn bestelling (naar België) er de dag erna al was. Er zaten zelfs nog een paar extraatjes voor de honden bij, wat ik zéér attent vind ! Verder is de prijs/kwaliteit-verhouding uitstekend. Vele malen goedkoper dan bij de dierenarts of andere dierenspeciaalzaken. Mijn eerstvolgende bestelling zal ik dus zeker weer bij deze firma doen. Groetjes van een zeer tevreden (nieuwe) klant.

Super service, snelle levering en enorme klantvriendelijkheid

Een eerlijk bedrijf waar men klanten waardeert, helpt en super te woord staat Een hele snelle levering. De brokken van onze hond tot u toe alleen maar dat gevonden. Dus bestellen we ze steeds daar! Met grote tevredenheid en mooie prijzen.

Betrouwbaar!

Gewoon hartstikke tevreden. Snelle service, duidelijke communicatie, mooie prijs-kwaliteitverhouding en wat extra’s voor de hondjes. Tot de volgende keer!

Goed advies en snelle levering

Gebeld naar de winkel omdat ik niet uit de buurt kwam. Het personeel hielp mij uitstekend omdat ik niet wist welk voer ik moet gaan gebruiken voor mijn hond met allergische symptomen. Ook was de levering heel snel en had ik haar voer binnen een dag in huis.

Bestelling snel in huis.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd door post nl

Wederom een 10+

Heel makkelijk een zak voer voor de honden besteld. Deze werd weer snel bezorgd! Ook nu zat er in de doos weer een extraatje voor de honden :-)

Top winkel!

Top winkel super snelle levering en hulpvaardig en vriendelijke medewerkers!

Perfect!

Heel snelle levering, heel leuk dat er snoepjes bij waren voor mijn hond! Bedankt!!

Een hele goede ervaring

Alles keurig netjes. En precies wat er beloofd was!

Mooie prijs en snel geleverd.

Goede producten en snelle levering

Q

Prettige ervaring en betrokken medewerkers

Altijd een luisterend oor en goed advies als er een probleem is.

Nette levering en ook op de dag die afgesproken was.

Ik zal hier zeker weer bestellen. Als verrassing ook nog eens een zakje brokjes en snoep staafjes. Hartelijk bedankt.

Fijne site en snel bezorgd

Goede prijs, hoe meer je besteld hoe goedkoper, geen verzendkosten De optie om het af te halen bij een Postnl punt vind ik ook altijd fijn

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen