Betrouwbaar

Makkelijke site Goede prijzen Duidelijke informatie over levering

Handig en snel.

Het bestellen gaat makkelijk en het wordt snel bezorgd.

Eerlijke en snelle service

Zalige winkel om online te winkelen ! De service is zeer snel maar ook correct! Indien er iets niet aanwezig is van je bestelling wordt het te veel betaalde bedrag onmiddellijk op je rekening teruggestort.

Altijd een extra voor de hond erbij om te proberen , fijn dat t vacuum verpakt zit .

Erg goed

Prettig contact en snelle levering

Goeie website, eenvoudig te bestellen, prijs ok en snelle levering. Alles top.

Zou er zeker weer bestellen.

Al een keer eerder iets besteld. Levering binnen aangegeven tijd. Had deze keer een hondenspeeltje besteld en kreeg er nog iets extra voor de hond bij. Zou er zeker weer bestellen!

Altijd perfect.

Nooit iets fout gegaan. Altijd keurig op tijd. Niets op aan te merken dus 5*

Supersnelle levering en een heerlijk extraatje voor mijn beste maatje.

Snelle levering ,mooie en goede producten en alles keurig verpakt

Goed merk van gezond voer voor mijn hond gekocht en ook wat snacks voor hem. Ik kreeg het hele pakket snel geleverd en ook nog wat snacks gratis erbij.

Snelle levering en altijd wat lekkers voor de hond in het pakket.

Zeer tevreden.

Zoals altijd,snelle levering,goede communicatie,en top producten.

Wat heb ik een goed advies gekregen.

Ik heb een Main Coon met tand problemen Het advies bij de dierenarts was tanden laten trekken. Het beest was nog geen 9 maanden. Bij Petfood discount kreeg ik het advies: Vibrac tandpasta, Prime Fulvic enzymen en Vigor&Sage Large breed brokken. Hij is nu 2 jaar en ja er is nog een heel heel licht roze randje om zijn tanden te zien. Ik poets zijn tanden dagelijks met een mascara borsteltje soms bromt hij een beetje

prima bedrijf

Niet te duur en altijd op tijd geleverd. Koop er al jaren.

Op tijd geleverd

Volgens leveringsschema geleverd, netjes verpakt

Zoals steeds perfecte en snelle levering!!

Uitstekende service en klant- en diervriendelijk bedrijf

Snelle levering en doen altijd wat extra's bij de bestelling om te proberen.

Klantvriendelijkheid en mocht er wat zijn, er wordt altijd op korte termijn gereageerd. Helemaal top.

Petfooddiscount is voor mij een Vertrouwde webshop!

Altijd weer het adres waar ik naar volle tevredenheid mijn spullen voor onze labrador “Cooper” kan bestellen!

Goede prijs en snelle levering

Veel keuze uit Renske natvoer! En voor een hele goed prijs.

zéér tevreden

Ik ben zeer tevreden over Petfooddiscount. Op de website wordt duidelijk vermeld wanneer je bestelling wordt bezorgd en dat klopt als een bus. De dozen worden altijd met zorg ingepakt. Mijn wens mbt de bezorging wordt ook altijd goed zichtbaar op de doos gezet.

Gewoon top!

Een snelle levering met een ruime keuze. Zoals het hoort te zijn anno 2022!

Super tevree

Snelle service en goede prijs kwaliteit Top !!

Het is super

Mijn hond heeft sinds ik het poeder geeft , niet meer door zijn poot gezakt

Bestellen en volgende dag leveren! Super makkelijk en snel.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen