Prima en snel!

Snelle en correcte levering, leuk ook dat er er wat proefjes in de doos zitten. Met 1 tip: het gebruik van plastic plakband vervangen door een papieren variant?

Hele fijne service

Snelle levering, voor mij de perfecte service

helemaal goed. snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Tevreden.

Hier koop ik regelmatig, Goede prijs, snelle levering en je kan voor punten sparen.

Altijd goed

Al jaren klant. Beste prijs kwaliteit verhouding

Netjes geleverd

Goed assortiment en netjes geleverd

alles in orde

alles is goed ,zal nog bestellen

Zoals steeds vlekkeloze levering.

Al een paar keer besteld bij Petfooddiscount en nog altijd heel tevreden.

Prima geregeld

Zoals al vele jaren is het prima geregeld bij van Noord's Petfooddiscount. Je bestelt online en het wordt daarna volgens het schema geleverd.

Wordt snel bezorgd. En er zit altijd een snackje voor de hond bij.

Altijd heel goed!

Groot assortiment, topkwaliteit producten tegen een zeer scherpe prijs! Snelle levering en goede service.

goede communicatie

ik had een foutje gemaakt in mijn bestelling, mail gestuurd en er werd gelijk vriendelijk gereageerd en op gelost.

Snelle levering.

Deze keer alleen niet op het afleveradres afgegeven zoals afgesproken maar naar het huisadres ,dus was even zoeken waar .

Altijd goed en snel bezorgd!!

Snel geleverd en prima prijs

Heb speciaalvoer nodig voor mijn labrador. Is in dierenwinkel slecht tot niet aan te komen. Hier snel geleverd die 14 kilo zak kunnen we weer even vooruit.

Heel tevreden klant

Fijne webwinkel, volop keus, supersnelle levering, iets extra's voor de honden bij de verpakking in. Kortom....Super!

Prima levering, correct en op tijd!

Zie boven

Vriendelijk en behulpzaam

Altijd goede service vriendelijk en meedenkend

Was beter

Goede ervaringen, maar service voor een goede klant was uitermate slecht

Prettige winkel!

Scherpe prijzen, goed assortiment, leuk spaarsysteem en bij de bestelling zit altijd een leuk proefmonstertje voor mijn kat, om uit te proberen!

Blikies Royal Canin

Ze zijn geweldig,net als pate, mij hond Didi is erg dol op ze,zij is 8 jaaren, en di vleis is net als hewen,dool op,zal anderen mensen adwizieren.

Snel en verzorgd

Duidelijk aflevermoment aangegen op de site. Verzorgd ingepakt en snel geleverd.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen