Snelle levering voor een scherpe prijs

De bestelling werd snel geleverd en was goed ingepakt. Het product was voor een scherpe prijs. Mijn hond kan weer even vooruit!

Mijn bestellingen worden altijd snel geleverd. Mijn honden krijgen niet het 'bekende' voer te eten en toch wordt het binnen 2 werkdagen geleverd. Wat ook zo leuk is van van Noord is dat er altijd 2 stuks lekkers bijgesloten is ongeacht de hoeveelheid of de waarde van de bestelling.

Alles volgens afspraak

Gemakkelijk bestellen, prima info over levering en alles klopt. Kan niet beter.

Uitstekend!

Zeer goede en snelle service! Telefonisch ook zeer vriendelijk en behulpzaam hij vragen.

Zo als gewoon alles Kerrigan verzorgd

Snel en goed verpakt geleverd

Wederom goede service.

Snelle levering, kon mijn leveringsdatum zonder probleem verschuiven met dank aan Peter.

Ruime keus,goed service

Snelle levering, goede oroducten

Geen bijzonderheden

Zoals altijd weer een super snelle levering met elke keer weer een klein aardigheidje als extra :-)

Altijd snelle verzending

Goede producten en snelle verzending. Fijn bedrijf

Aanrader

Zeer goede webshop. Snelle verzending.

is goed

nog geen problemen gehad.

Goede producten, snelle levering

Ik ben al sinds 2005 klant en ben nog nooit teleurgesteld. De laatste jaren bestel ik online, omdat ik dat handiger vind. De bestelde producten worden altijd juist en vooral snel geleverd. Aanrader!

Top onlinewinkel!

Zeer overzichtelijke webshop en goede prijs. Altijd correcte en snelle levering van mijn hondenbrokken. Ga zo door!

Altijd goed en op tijd

Zaterdag besteld en dinsdag in huis. Product is zoals aangegeven op de site.

Snel

Snele levering goede prijzen en een lekker snoepje voor de hond

Goede ervaring met de snelle levering

Maar veel minder goede ervaring met de medewerker aan de telefoon die nul begrip toonde voor mensen met PTSS die vragen om hulp tijdens bestelling. Ik heb een hulphond van de KNGF en heb mijn buren moeten vragen of ze de bestelling voor mij konden doen. Dus dat kan en moet echt veel beter naar mijn mening.

prettige, correcte firma

Ik bestelde een Springer fietsbeugel voor mijn hond, maar die bleek helaas niet op mijn fiets te passen. Na de retourzending had ik mijn geld na twee dagen terug, vergezeld door een mailtje. Correct en snel en dat kan ik niet van iedere webshop zeggen.

Petfood

Altijd goede service Post nl dit keer een dag later en verkeerd bezorgd

Snelle bezorging, vriendelijke en uiterst bekwame klantenservice..

Altijd snelle levering

Goed verpakt. Snelle levering. Altijd iets extra's erbij. Goede service

goeie zaak

pakket was niet afgeleverd door de post woog 20kg van noord heeft gezorgd dat ik het niet op hoeft te halen maar alsnog het thuis afgeleverd werd. Bedank hiervoor dikke pluim

Altijd top

Bestelling is altijd keurig op tijd

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen