prima service

goede tussen tijdse communicatie via track en trace, duidelijke info over bezoring

Scherp geprijsd en snel geleverd

Snel en goedkoop

Petfooddiscount heeft het beste met je huisdier voor.

Mijn eerste bestelling bij Petfooddiscount is erg goed bevallen: uitstekende producten, goede service, klantvriendelijk!!

Goede en snelle service & levering

Goede en snelle service & levering

Top met 2 extra kleine zakjes met wat lekkers voor onze poes

Prima geleverd

Zoals elke keer weer tevreden

Mijn eerste keer besteld ging prima

Betrouwbaar en waar voor je geld.

We hebben een heel goed merk natvoer gevonden voor onze Frenchie Joshua, goedkoop en hypoallergenic en geen granen komt niet veel voor. En je krijgt soms een leuke attentie bijje bestelling, een lekkere snack voor je hond. Binnen 2 dagen is de levering, ook netjes. Kortom tevreden.

Vlug , snel en just ik will

Erg fijn bestellen bij jullie keurig op tijd en het voer wat mijn kat graag lust

Snel geleverd goed verpakt.

Snel en goed verpakt overzichtelijke pakbon

Al jaren goede ervaringen

Ik bestel hier al jaren. Snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding., vriendelijke klantenservice. En altijd wat extra's bij de verzending voor de hondjes.

Snelle levering en altijd wat extra lekkers erbij!

Wij bestellen altijd bij Petfooddiscount, dat is natuurlijk niet voor niets. Snelle service en altijd een extra lekker snackje voor onze schat.

Iets minder dan voorheen

Altijd werd de bestelling een dag na bestelling gebracht, echter nu heb ik 6 dagen op de levering moeten wachten. Dit ligt aan de bezorger en niet aan de leverancier. Levering werd 3 keer uitgesteld. Misschien tijd om een andere leverancier te nemen

Snelle goede bezorging met altijd een verrassing.

Zie boven

Snel service

Geweldig bedrijf

Altijd op tijd en netjes verstuurd!!!!

Prima verzorgde levering

Snel geleverd, goed verpakt voor de bezorger, en bedankt voor versnaperingen.

Erg tevreden

Super makkelijk op de site te bestellen. En nog sneller geleverd..

Snelle levering. Ik had zelf verkeerde besteld. Maar kon zo omruilen Top service

Goedkoop, snel geleverd.

Goed aanbod, snelle levering. Leuke extraatjes bij de levering.

al jaren heel tevreden

Al jaren een tevreden klant;snelle levering, goede prijzen en altijd een smakelijke attentie voor onze hond.

uitsstekend

prijs-kwaliteit uitstekend, service uitsteken, komen hun afspraken altijd na.

Bestelling en aflevering prima.

Prima.

Oude Karselaan 15