TOP!!!

Wij zijn niet anders gewend bij "Van Noords".

Altijd op tijd, goede producten en dat voor een goede prijs

Voldoende kwaliteitsproducten op voorraad. Mbv je account kun je makkelijk een bestelling opnieuw doen. Ondertussen spaar je ook nog eens voor een leuke korting. De producten zijn bovendien scherp geprijsd. Bestelling wordt altijd snel geleverd, goed verpakt en voorzien van een extraatje.

Gewoon ouderwets goed...

Afspraak is afspraak, keurig netjes altijd op tijd geleverd en dat al 4 jaar. Ben blij met deze webshop en mijn honden ook.

Altijd goed

Als altijd op tijd bezorgd en alles wat je bestelt is er

Lever altijd netjes op tijd af. Lukt dat niet dan komt er een gratis oplossing. Je zit dus nooit zonder voer.

Top service!

Telefonisch contact gehad betreft een vraag over een blafband van Petsafe, mijn vraag kon niet direct beantwoord worden maar men heeft contact opgenomen met de fabrikant en mij binnen 10 minuten teruggebeld met het antwoord.

Snelle en adequate levering! Nooit problemen!

Na een bestelling altijd een bevestiging en vervolgens altijd datgene ontvangen wat je bestelt. Een prettige ervaring vergeleken met vele nadere internet bestellingen. Zo kan het dus ook!

Goed product en vlotte levering

De aromatische olie werkt goed voor onze goldenretriever. Soms toch een teek als we echt in bosgebied zijn geweest. Maar voor dagelijks gebruik werkt het zoals beloofd. Levering ging vlot en met duidelijke communicatie.

Blijf kopen

Ben heel te vreden met de voeding wat ik koop bij jullie mijn honden helemaal

Snelle levering.

Van Noord’s ….. altijd goed!

Altijd behulpzaam, informatief, meedenkend én goede spullen.

Voor de eerste keer besteld en heel tevreden, dus zeker niet de laatste keer

Zorgvuldig en snel afgehandeld

Voorheen kregen we bij de bestelling “lekkere” proef zakjes meegestuurd. De katten vonden dat een traktatie. Nu al iets van Vigor en Sage. Ze vinden het absoluut niet lekker. Jammer.

Keurig op tijd geleverd

Vlotte verzending en een goed product

Tussen bestellen en leveren zit weinig tijd. Het product is van prima kwaliteit

Altijd op tijd geleverd En veel keuze

hele goede communicatie en snelle levering, een aanrader!!

hele goede communicatie, snelle levering en een leuke prijs voor het product!!

Snelle en keurige levering

Alles was snel geleverd.

Makkelijk bestellen en supersnelle levering!

Ik bestel al jaren Orijen hondenvoer voor onze, inmiddels bijna 10-jarige hond. Dit altijd tot volle tevredenheid.

Op tijd bezorgd

zeer goed

zeer goed

snel en correct

Goede prijs en snel geleverd

Snelle levering en vlotte bestelling via de website

Snel en goed

Snel en volgens afspraak

Heel tevreden

Vlotte levering Attent om bijpassende (glutenvrij) snack voor de hond te geven

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen