Niet tevreden over levering.

Pakket hondeneten nog altijd niet geleverd. Zou normaal op 8 april geleverd worden. Te laat! Zou al wel bij post NL zijn. Daarmee is het nog niet hier. Wanneer wordt het geleverd?

Fantastic service

I have placed orders with Petfooddiscount for almost a year now and I am super happy every time.

De bestelling heel snel in huis.

Erg tevreden met de brokken die ik had besteld. Er zat zelfs nog een proefzakje voer in. En ook twee kluifje. Gunstige prijs.

Goed assortiment, snelle levering

Normaal ga ik naar de winkel in Amstelveen waar je heel goed geholpen wordt maar die is op woensdag gesloten. Toen online besteld, wel wat moeilijk zoeken naar mijn gebruikelijke brokjes maar uiteindelijk gevonden. Ben heel tevreden.

Snelle bezorging voor goede prijs

Duidelijke website om gemakkelijk te bestellen

Keurig

Fijn dat ik op de hoogte werd gesteld dat het product weer leverbaar was.

Aantrekkelijke tarieven, snelle levering en leuke gratis extra's

Petfooddiscount hanteert aantrekkelijke tarieven. De zending was goed verpakt en werd erg snel geleverd. We vonden het erg leuk dat bij onze bestelling ook nog enkele gratis (lekkere) extra's voor onze hond waren toegevoegd. We zijn dus erg tevreden.

Ze doen wat ze beloven.

Heel blij dat ik een seintje kreeg dat het artikel weer op voorraad was. Zo kon ik gelijk bestellen. Snelle levering en goed verpakt. Via mail goed op de hoogte gehouden.

Goede ervaring

Keurig geleverd op aangevraagde locatie.

Altijd vlot en keurig geregeld en bezorgd

Voor ons een aanrader

Goede ervaring, prima prijs, snelle levering

Snel en zorgvuldig

Snelle levering en goed verpakt. Verstuurd met PostNL zorgt dat je de bestelling goed kan volgen !

goede, snelle bezorging

Geen 10 omdat de blikken hondenvoer, ondanks eerdere klachten, nog steeds gedeukt aankomen.

Bestelling, levering, alles top. Geen zorgen met deze dierenwinkel

Gewoon goed.. Super Winkel.

Altijd snelle levering

Super tevreden

Vijf sterren

Makkelijk toegankelijke site en super handig dat het afgeleverd kan worden wanneer jezelf niet in de gelegenheid bent in de winkel langs te gaan. Netjes en stevig verpakt met een aardigheidje/snackje voor de hond. Top! Gr Monique

Mijn zoon bestelde altijd de voeding ik heb nu voor de eerste keer zelf besteld. Het telefoontje met de mededeling dat de voeding een dag vertraging had van ik een zeer positief en vriendelijk gesprek waarvoor mijn respect. Op deze wijze zal ik blijven bestellen.

Nette en snelle levering!

Nette en snelle levering! Had de volgende dag het pakket in huis.

Top zoals altijd

Snelle verzending en goede kwaliteit eten

vlugge levering

Snel gevonden wat ik zocht en het word vlug geleverd. Top.

Goed advies meedenkend

Uitstekend!

Mooie aanbieding en super snel geleverd

Heel klantvriendelijk!!

Goede service, klantvriendelijk, snelle levering. Ik ben echt heel tevreden.

Ik belde voor advies en heb prima info gekregen.

De medewerker dacht goed mee en nam de tijd, prima!

Prima service & Snelle levering

Snelle levering en leuke actie! Zaten zelfs nog extra traktaties voor de hond in de verpakking! Goed voor de klantenbinding!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen