Snelle reactie

Ik kreeg een snelle reactie vd webshop

Prima prijs

Kattenvoer tegen goede prijs op afgesproken tijd bezorgd

Grote keus

Grote keus, goede prijs en een snelle levering die netjes verpakt is!

Bestel hier al jaren

Snelle en levering en goede producten

Altijd weer snel geleverd en ze hebben echt goede producten

Makkelijk bestellen, netjes verpakt, snel in huis!

Alles prima in orde, precies zo als op de Bestellung Staat

zie boven

Duidelijke informatie, levering volgens afspraak, prima prijs kwaliteit. Zeer tevreden, geen aanvullende tips nodig, prima zo!

Prijs kwaliteit goed

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

Super goed

Altijd op tijd. Gewoon perfect. Ook post. Nl bezorgt altijd op tijd.

Makkelijk te bestellen en snelle levering.

Prima prijs prestatie

Prima producten en als iets even niet op voorraad mocht zijn, wordt contact opgenomen. Snelle levering.

Netjes, behulpzaam, snel en voortreffelijke service

Geweldig!!

Supersnel en alles perfect geleverd

Alles was perfect in orde

Super service

Voor 16u besteld de dag erna netjes verpakt geleverd. Zeer duidelijke correspondentie via mail. Top!!

Prima en snelle bezorging

Duidelijke site, snelle bezorging

Mooie Website en snel geleverd

Het product wat we zochten was via google snel te vinden en kwamen op deze website . Mede omdat de prijs het beste was. Snel geleverd met nog een hele leuke attentie voor de hond erbij. Voor ons een vaste klant erbij want ze werken met een spaarpunten systeem helemaal goed.

Erg vriendelijk en goedkoper dan anderen!

Tot nu goedkoper dan andere zaken. Geven ook altijd een lekker proefzakje voer mee welke m'n katten ook lekker vinden. Zijn ook erg vriendelijk en bieden goede service.

Snelle toplevering

Had het op donderdagavond besteld en zaterdagmiddag in huis. Mijn bestellingen waren goed en stevig verpakt. Zelfs de iets kwetsbare spullen zeer goed verpakt zodat het niet zou breken. En qua prijs zijn ze iets goedkoper dan waar ik eerder altijd bestelde (en de bezorging werd steeds vaker een drama). Ik ben zeer tevreden tot nu toe.

goede service

Besteld en binnen 2 dagen was mijn bestelling er. Snelle en goede service met zelfs wat lekker voor mijn katten erbij. Ik ben tevreden.

Nvt

Prima levering.

Hypohalogeen voor smal dogs was niet te bestellen. Volgende dag mail gekregen dat het weer voorradig was. Bestelling en levering snel en op tijd. Top.

Wat een klantvriendelijke winkel!

Ik had koekkluiven besteld voor onze hond via internet bij van Noord’s Dierenvoeders. Ik werd gebeld dat er niet 5 zakken op voorraad waren maar 2. Die werden alvast opgestuurd. Ik had voor 5 zakken betaald, ze vroegen of ik het resterende bedrag teruggestort wilde krijgen of dat het mocht blijven staan. Ze zouden de andere 3 zakken nazenden als het weer op voorraad was. Gisteren werd er door PostNL aangebeld en werden deze alsnog geleverd. Hier mogen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen! Wat een service!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen