Wat een klantvriendelijke winkel!

Ik had koekkluiven besteld voor onze hond via internet bij van Noord’s Dierenvoeders. Ik werd gebeld dat er niet 5 zakken op voorraad waren maar 2. Die werden alvast opgestuurd. Ik had voor 5 zakken betaald, ze vroegen of ik het resterende bedrag teruggestort wilde krijgen of dat het mocht blijven staan. Ze zouden de andere 3 zakken nazenden als het weer op voorraad was. Gisteren werd er door PostNL aangebeld en werden deze alsnog geleverd. Hier mogen meer bedrijven een voorbeeld aan nemen! Wat een service!

Prima webshop, ruim assortiment, attent en vriendelijk.

Prima webshop, ruim assortiment, vlotte levering.

Altijd goed!

Het eten is altijd goed verpakt, wordt snel gebracht. Als je een vraag hebt; ze hebben echt verstand van dieren en zijn altijd behulpzaam.

Geweldige service en correct bezorgt

Ik krijg alles netjes optijd en ik vind het leuk dat men ook iets extra,s voor mijn hondjes bijdoen . Nette afhandeling .

Altijd alles op voorraad tenminste mijn spullen en binnen twee dagen in huis

Snelle levering met extraatjes

Altijd leuk om wat extra’s bij de bestelling te vinden. Klein cadeautje waar vooral ook de hond blij mee is.

Altijd vriendelijk en snel

Altijd vlot en correct

Bestel al jaren hondenvoer in het vertrouwen dat je er op kunt rekenen dat het goed en vlot wordt afgeleverd.

super snelle bezorging

Pinut is erg dol op de brokjes

Goede leverancier slechte bezorging

Bestellen via de website gaat gemakkelijk. Daarna ook snel bevestiging per mail. Bezorging is slecht geregeld. Bezorger plaatst bestelling bij poort die in open verbinding met openbare weg staat.

Super Service

Snel geleverd en als extraatje een zakje snoepjes voor de hond.

Snelle levering, prima verpakt en mooie prijs!

Nu twee maal besteld en deze winkel doet echt wat er wordt beloofd op de site: snel verzenden. Met hondenvoer erg belangrijk!! Daarnaast goede prijs, steeds wat extra's (hondensnoepjes) en keurig verpakt!!

Alles perfect

Snel , makkelijk en altijd wat extra in de doos..... bestel hier al wat langer.. en zal het ook blijven doen...

Prima goede kwaliteit bezorging op tijd

zeer goed

goede service en communicatie

Vriendelijke mensen.Helaas was het product dat ik besteld had uitverkocht.Ik werd de volgende dag gebeld dat het iets langer zou duren,maar ze hadden nieuwe besteld bij de leverancier.Weer later kreeg ik een telefoontje dat de leverancier dit product niet meer kon leveren,samen zijn we tot een goede oplossing gekomen.Kortom,ze zijn erg klantvriendelijk en als er een probleem is wordt deze samen met de klant opgelost.Top.....

Leuke attentie bij de bestelling

Duidelijke site, snel bezorgd en nog een zak hondensnoepjes gratis erbij !

perfect geregeld .

altijd snel geleverd. en goed verpakt. Top

Altijd snel, altijd op voorraad, goeie prijs.

Snel en goed

Goede kwaliteit en snelle levering.

Ruim assortiment, goede prijs, snel bezotgd

Overzichtelijke webshop

zeer goed

bestel hier al jaren snelle service tegen de laagste prijs

Prima webshop.

Snelle en keurige levering. Ik koop mijn hondenvoer altijd bij jullie.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen