Prima product en snelle levering!

Denken mee, prima kwaliteit, super snelle levering

Altijd goede ervaringen.

Al jaren koop ik hier het voer voor mijn hond. Snelle levering, keurig verpakt en altijd een kleinigheidje voor de hond erbij.

Zeer positief

Alles wordt snel en keurig op tijd geleverd en er zit ook altijd iets extra s in de doos voor de hond

Altijd netjes de bestelling optijd binnen, ook altijd net dat beetje extra service geven. Zakje voer of speeltje erbij... zo aardig.

Perfecte snelle levering hondenvoer

Voer wordt de volgende dag afgeleverd na de bestelling

Perfect!

Altijd super snelle levering, goed verpakt.

Niks aan te merken.

Altijd snelle levering, goede prijs

Mijn ervaring is goed

Goed, snelle levering

Gewoon geweldig.

Fijne prijzen en snelle levering.

vlotte service. Vlekkeloze levering. Zeker voor herhaling vatbaar!

fijne website en snelle levering.

Zoals altijd.

Bestellen en leveren volgens afspraak.

Goed verzorgde en snelle levering met altijd iets extra's

Ik bestel al jaren bij Petfooddiscount en zonder uitzondering wordt mijn bestelling snel geleverd. Ik krijg ook altijd een gratis freshmenu bij mijn Farmfoodbrokken. Dat krijg je nergens anders. En er zit altijd nog een extraatje bij mijn bestelling, meestal hondensnackjes, soms wat anders. Je spaart punten bij elke bestelling als je een account aanmaakt. Voor 500 gespaarde punten krijg je € 10,00 euro korting. Ik ben echt uiterst tevreden over Petfooddiscount.

super

altijd erg snel mijn nieuwe zak brokken in huis. bedankt weer

Altijd levering volgens afspraak

De bestelling wordt altijd netjes op tijd bezorgd. Inmiddels lijkt m’n hond te weten dat er iets extra’s in de doos zit. :)

prima en snelle service.

Prima en snelle service bij het bestellen van een artikel. De pakket bezorging is ook snel. Je kan hierop aan.

Altijd netjes en goed verpakt geleverd.

Eenvoudig (na)bestellen, goede afhandeling.

Duidelijke website, eenvoudig om bestelling te herhalen, bestelling wordt vlot en correct geleverd

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Beste dierenspeciaalzaak.

Zoals altijd, TOP!

Zeer betrouwbare webwinkel , bestel hier al jaren alles voor de hondjes .

Van voeding tot speeltjes tot ergonomische honden bed . Altijd vlotte levering . Eén keer in al die jaren een zending fout gegaan en dat lag niet aan de winkel maar aan de bezorgdienst ! Ik kan deze winkel echt aanraden . Groetjes Maurice .

Makkelijk te bestellen, snel geleverd, goede prijs.

Goede makkelijjke levering

Altijd op tijd

Nog steeds

Bestel al jaren hier bepaalde spullen, altijd snel geleverd en netjes verpakt. Wat ook leuk is, je spaart punten die je dan voor een tegoed kunt inwisselen.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen