Erg goede service

Bestellingen gaan altijd goed en telefonische vragen worden altijd uitvoerig en vriendelijke afgehandeld.

Supergoed

Geweldig! Altijd op tijd geleverd, en altijd iets extra’s erbij. En supergoed voer.

Goede snelle levering

Tevreden klant

Zeer goede ervaring mee. Kreeg bij de order wat extra gratis lekkernijen meegestuurd waar de katten van gesmuld hebben. Order degelijk verpakt ontvangen.

Tot nu toe altijd tevreden

Ik ben een nieuwe klant, ik heb pas een paar x iets besteld online maar tot nu toe is er altijd snelle levering geweest en van Noord's is goedkoper dan elders.

Oke

Snelle en goede bezorging

Goede bezorging en snel

Top bedrijf ....zeer snelle levering

Winkel met ruime keuze hondenvoeding en overige.

Bestellen gaat eenvoudig. Bezorging goed te volgen. Producten naar verwachting.

Perfect,zeer snelle levering!

Zeer tevreden , de ene keer de vlgd dag al de brokken binnen en anders de dag er op! Ook altijd iets lekkers er bij voor de honden dat zo in de smaak valt dat we de vlgd keer dat er ook bij gaan bestellen!

Zelfs een extraatje voor onze hond. Hij smult inmiddels van zijn sterrendiner van Orijen.

Vlotte levering

De zin “Vandaag bestellen, morgen geleverd” klopt. Keurig op tijd en je wordt op de hoogte gehouden met track en trace.

Snelle service en bij onze zak hondenvoer ook nog een extra zakje hondensnoepjes. Helemaal top!

zeer goed

Zeer goed en snel geleverd en bij vragen over een product wordt je altijd goed bij gestaan bij je keus

Helemaal prima

Helemaal prima

Altyd netjes geleverd

Keurig op tijd geleverd!

Snel

Bestelling super snel bezorgd

Altijd goed

Altijd goed en op tijd

Tot nu toe altijd goed snel en betrouwbaar

Top bedrijf

Altijd snel en keurig op tijd geleverd

Snelle levering aan huis, altijd een extraatje

Mijn hond weet precies dat deze doos voor haar is. Het grote zware pakket wordt netjes in de gang gezet. Ze gaat erbij zitten, mij aankijkend of ik wil opschieten met openmaken ;-) Bij de zak brokken vinden we standaard een potje snoepjes en soms wat andere lekkere dingen om uit te proberen. Kortom… heel blij baasje en hele blije hond!

Goede prijs snelle verzending

Scherpe prijs voor het product en snel in huis.

Fantastisch!!

Vandaag besteld is dus bij van Noord’s dierenvoeders ECHT morgen in huis en dat is heel prettig…En bij elke bestelling die ik tot nu toe gedaan heb zit een lekkere verrassing voor mijn hond, een soort cadeautje! Dus het beestje blij en t vrouwtje blij want die hoeft niet te sjouwen met een zak voer van 12 kilo… Wij zijn ontzettend tevreden!

Ruim voldoende

Goede en snelle levering na bestelling En altijd wat lekkers voor de hond in de verpakking

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen