Prima! Snelle levering.

Alle producten direct leverbaar.

Het enige vervelende is weeeeer z’n stom review verzoek.

Efficiënt en datum levering waargemaakt.

Hele fijne webshop

Ik bestel hier altijd mijn voer voor mijn hondjes, en de prijs is uitstekend en altijd snel geleverd!

Snel en goed

Goeie spullen en vlotte levering

Vlotte correcte levering

Handige website met herhalen van eerdere bestellingen.

Ruim assortiment en fantastische service!

Zeer tevreden.

Bestellen ,betalen en ophalen waar ik het wil zeer tevreden gaat altijd goed.

Altijd snel bezorgd! En kwaliteit!

Ik ben zeer tevreden, over de verkoop en de afhandeling. Bij een volgende bestelling kies ik weer voor jullie en mijn dochter ook. Succes met alles. Groet, Aty.

Goed geregeld

Professioneel

voortreffelijk

Heb helaas nu nog maar éen poes, maar ook toen ik er nog 6 had nooit iets op aan te merken gehad.

Vrij snelle levering van prima producten

Eerste keer besteld van aanbevolen product door de fokker. Duidelijke info over levering.

Altijd goed en snel!

Blijf zo doorgaan

Al 14 jaar uitermate betrouwbaar voor me.

Altijd perfect nooit problemen!

Altijd perfect

Altijd snel en precies. Ik kreeg een monsterzakje van Acana, een merk dat ik niet kende. Mijn katten vonden het heerlijk ! Dus volgende keer dat merk ook eens bestellen.

Goede hulp bij het zoeken van het juiste afleverpunt en snelle levering. Goed telefonisch bereikbaar, vriendelijk en vakkundig geholpen!

Prima. Snelle levering. Niets op aan te merken.

Bestellen via de website gaat makkelijk. Alleen het juiste artikel vinden is wat moeilijker. Het betreft de voeding voor pups van de kngf. Misschien een apart gedeelte van de site voor inrichten!

keurig

Snelle levering vakkundig advies

Snelle levering en vakkundig advies

Altijd snel en op tijd geleverd

Mijn hondje is ziek, een fijn luisterend oor En je ervaring delen, heel lief

top dit bedrijf

Nog nooit niet op tijd geleverd! Ene dag besteld, volgende dag in huis!

Prima bezorging

Het gaat altijd goed als ik de Blijkjes voor mijn Hond besteld nooit geen problemen met de levering

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen