Snelle levering met een goede service

Producten goed afgeleverd en zeker een goede service.

Altijd fijne, snelle service!

Vaak de goedkoopste. Daarnaast een mooi assortiment, zowel food als non-food, met de betere merken en super snelle service. Absoluut een aanrader

Prima prijs kwalitijd.

Snelle levering.

Snelle service, goede prijs. Leuke attentie erbij, alleen jammer dat er geen rekening wordt gehouden met het dieet (bij dieetvoeding).

Ik kom al jaren in de winkel. Hebben voor de hond nu speciaal voer nodig. Op internet gezocht waar dit het voordeligst was. Kwam weer bij Van Noord uit. Voor het gemak nu eens gekozen om online te bestellen en thuis te laten bezorgen. De vraag die ik stelde over het spaarsysteem werd ook gelijk beantwoord. Gewoon blij met Van Noord

Prettige website

Prettige website snelle levering ondanks de corona tijd

Snel en helemaal in orde!

goede en vlotte sevice en dat al vele jaren.

zie hierboven

Ik heb tot nu toe alleen goede ervaringen

Ik heb hele goede service ervaren toen ik het gekochte voer moest retourneren ivm nierproblemen van mijn huisdier. Niks geen moeilijk gedoe en ook nog een retourlabel. Zo hoort het!

Snelle en goede levering!!

De levering was zeer snel, zeer zorgvuldig ingepakt en de hond was ook blij met de extra cadeautjes die waren toegevoegd :-). Voor mij een blijver!!

Snelle levering van goede produkten.

Eerste keer besteld, snelle service! Top!

Ben erg tevreden met deze leverancier.

Hulpvaardige meedenkende mensen

Mijn bestelling was niet volledig, maar door een belletje werd een goede oplossing geboden. Vriendelijke mensen.

Keurig

Makkelijk te bestellen. Snelle en keurige levering.

Snel geleverd tegen een scherpe prijs

Snel geleverd tegen een scherpe prijs

Snel geleverd en kadootje voor de hondjes. Top

Prima en betrouwbare winkel!

Ik woon te ver van de winkel vandaan. Anders was het zeker mijn vaste winkel geweest. Maar ook online bewijst Van Noord's Diervoeders een betrouwbare, servicegerichte en klantvriendelijke winkel te zijn. Zeer snelle levering. En als een bestelling niet geheel geleverd kan worden, volgt er even een telefoontje.

Zeer goede ervaring!

Het bedrijf waar ik normaal mijn kattenbakgrit bestel, had het al geruime tijd niet op voorraad. Dus googlen waar ze het wel verkochten en op die manier bij Petfooddiscount terecht gekomen. De bestelling geplaatst en ook gelijk een account aangemaakt. Krijg ik niet lang daarna een telefoontje van Petfooddiscount dat er op dit adres al een account bestaat op een andere naam. Aangezien daar al punten mee gespaard zijn, wilde hij weten of dat ook bij mij hoorde. Dan kon hij de accounts samenvoegen, zodat er geen punten verloren zouden gaan. Het account was aangemaakt door mijn ex toen hij nog niet mijn ex was. Hij heeft nu geen huisdieren meer, dus ja het samenvoegen van de accounts was heel welkom. Ik vind dat echt top service, wat je niet vaak meer meemaakt. Wat later ook de bestelling netjes gekregen. De doos was wel beschadigd, maar de zakken grit waren nog heel, dus geen probleem. Volgende keer ga ik denk ik hier weer bestellen!

Snel, goedkoop en goed

Snel, goedkoop en goed. Duidelijke site, erg goede prijzen.

Snel en correct

Mijn bestelling geplaatst, foutief, hierover gebeld en daar werd snel op gereageerd! Geen punt hoor werd er gezegd. Ook met op het verschil van kosten werd snel een correctie uitgevoerd. Hartelijk dank voor deze!

Zoals altijd perfect

Altijd zit er wat lekkers bij je bestelling bijgevoegd dat is wel zo attent! Direct antwoord op vragen. Fijn en betrouwbaar adres om bestellingen te doen.

prima!

prettig klantcontact, tijdige levering, prima kwaliteit.

Top en snell service

Maandelijks plaatsen wij een bestelling voor ons hondenvoer. Het komt altijd super snel, goed ingepakt en er zit altijd iets extra’s lekkers bij voor onze viervoeter.

Goede en snelle levering

Goede website, snelle levering en er waren kleine extra's voor de hond bij de bestelling gedaan. Dank jullie wel

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen