Snelle service, top prijzen

Gegoogled naar merk hondenbrokken. Deze kwam als goedkoopste eruit. Topservice. .snel in huis. Ga hier zeker weer bestellen.

Niet de goedkoopste maar wel de beste

Ruime keuze premium voer tegen redelijke prijs. Levering 100% correct, goed verpakt en op tijd. Goed bereikbaar en klantvriendelijk.

Ik ben heel tevreden

Ben al een jaar klant en zeer tevreden

Petfooddiscount levert mij altijd naar wens.

Goede product omschrijving op de website. Makkelijk te gebruiken site. Faire prijs in verhouding tot concurrentie. Snelle levering. Niets dan goeds sofar.

Aanrader

Zeer goede webshop. Goede service. Snelle verzending.

Vlotte levering en altijd een leuk cadeautje voor de hond erbij!

Heel veel artikelen op voorraad tegen een gunstige prijs

Snel, netjes

Zoals elke keer top

zeer goed

Al jaren bestel ik bij hun en zeer te vrede en goed ondersteund bij de keus van het hondenvoer voor mij hond en snel geleverd door PTT post of je kan het ook bij hun de produckten op hallen in de winkel en ze brengen de zware producten ook na je auto en leggen dit in de kofferbak van u auto

Altijd probleemloos

Bestellingen komen altijd snel en op de aangegeven dag. Topprestatie tegenwoordig. En nog iets lekkers voor de honden erbij ook.

Bijna helemaal goed

De adressticker op het pakket bij het postnl punt was niet juist. Mijn adres en huisnummer klopte niet terwijl ik via een vast account bestel. Via de barcode in de mail kon ik toch aantonen dat het mijn pakket was en kreeg ik het mee

In één zin geweldig

Mijn ervaring is dat de andere webshops soms heel erg lange levertijden hebben, veelal omdat dit uit Duitsland komt. Hier is dat niet het geval, ik ontvang mijn leveringen nooit te laat en de klantenservice is geweldig.

Super service

Super service… snelle levering

nog geen klachten zo doorgaan...

Helemaal top en snelle levering ik zal hier altijd bestellen

Altijd weer prima geregeld

Ik bestel al jaren naar volle tevredenheid ons hondenvoer bij Petfooddiscount

Goede producten, snel en goed verpakt verzonden!

Uitstekende dierenshop webwinkel!

Super service Super artikelen voor een goede prijs.

Makkelijk en snel

Keuze is redelijk groot. En de levering is snel

Goed verpakt en snel bezorgd

Het was snel geleverd en mijn hond stond al klaar omdat er altijd 2 lekkere staafjes bij zitten en een proefzakje voer !

Vriendelijk deskundig personeel. Tot mijn grote verrassing kregen we diverse gratis proefzakjes mee.

prima geregeld

bestelling geplaatst en geleverd zoals het hoort

Top bedrijf

Ik koop hier altijd hondenvoer. Goede prijs, snelle levering. Ik zou zeggen ga zo door!

Erg tevreden over de geleverde spullen. Kreeg er ook nog war extra's bij.

Ik ga hier zeker meer bestellen.

Je wordt goed op de hoogte gebracht ,wanneer je pakket komt .

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen