Erg behulpzaam

Altijd snel geleverd. Ben een keer zelf gaan halen. Helpen ze om het in je auto te zetten. Heel lief.

Makkelijk bereikbaar, vriendelijke hulp bij vraag en snelle levering!

Altijd goed

Altijd bestel ik mijn spullen hier en ik heb nooit problemen. Wordt altijd snel geleverd en de prijzen zijn goed

Zeer tevreden.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Snelle levering.

Goed product voor de hond.

Onze hond vindt de brokken heerlijk, altijd snel geleverd en er zit nog altijd een lekkere attentie voor de hond bij! Bedankt!

Komen hun afspraken na.

Snelle levering, altijd goed en compleet!

Snelle levering, groot assortiment

Van A tot Z prima verzorgd.

Gewoon GOED.

Tevreden

Topservice en snelle verzending.

Heel erg goed

Snelle levering en gemakkelijk

Altijd op tijd geleverd

Als ik een vraag heb wordt daar altijd een antwoord op gevonden Heel behulpzaam en oplossingsgericht gericht Beveel uw firma altijd aan mijn pupkopers aan

Goed vriendelijke en snelle leveringen.

Helemaal goed

Altijd juiste en vlotte levering van goede kwaliteit

Uitstekend!

Snelle levering, heldere informatie, ik ben heel tevreden.

Op tijd en alles netjes bezorgd

altijd snelle levering

ben al jaren klant onder alle omstandigheden blijven ze snel en accuraat

Weer prima

Bestel regelmatig bij petfood, gaat altijd meer dan goed. Goed verpakt, snel verzonden, groot assortiment. En altijd een extraatje voor de hond erbij. Prima dus

Altijd een correcte zending en snelle levering ondanks alle drukte van kerst. Waar andere bedrijven zich verontschuldigingen voor langere levertijd leveren zij gewoon de andere dag.

Geweldig!

Zo fijn dat het snel geleverd kan worden. Echt super!!

zeer snel en goed geregeld

Elke keer weer goed.

Elke bestelling die ik plaats is dik in orde. Vragen worden meteen beantwoord en de bestelling kan ik de volgende dag in ontvangst nemen. Ook de hond is dik tevreden, zeker met de extra verrassingen. Ook wordt alles met zorg ingepakt.

Snel en precies

Snel en precies

Netjes, zorgvuldig weer een hond blij gemaakt

Mijn hond is nogal kieskeurig, op zoek naar het specifieke merk en smaak, kwam ik uit bij petfooddiscount. 2 afzonderlijke orders geplaatst en dit hebben ze netjes verwerkt en ook nog is 1 zending van gemaakt. Prima service mijn hond is nu een blije hond :-)

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen