Snelle en goede service, heel betrouwbaar en correct

Al jaren klant, altijd onder de indruk van de snelle en goede service, heel betrouwbaar en correct. Nog nooit kunnen betrappen op een fout bij de levering

Bestelde product super snel geleverd

Geweldig!

Super makkelijk te bestellen en perfecte afhandeling! 5 sterren

Verlengsnoer kattenluikje was snel geleverd en prima in orde!

Fijn dat dit verlengsnoer deel uitmaakte van het assortiment @

prettig online winkelen

ruim assortiment, goede service, snelle levering

Fijne snelle service.

Fijne snelle service.

Altijd goed.

Netjes verpakt. Altijd op tijd. En wat lekkers erbij. Al jaren goede ervaring. Top.

Snel , goed en goedkoop

Wat wil je nog meer?

Geweldig en super snel geleverd

Zeer snel geleverd, ik heb 20 katten allemaal zwervers die ik zonder subsidies opvang. De bonus-bag van royal canin is dan een ware uitkomst, helaas zijn deze niet altijd en overal verkrijgbaar.

Supersnel

Snel in huis vertrouwde kwaliteit

Fjne webshop, duidelijk, snelle levering

Snelle levering, goed verpakt en altijd probeer zakjes met soortgelijk voer.

Hele snelle levering! Keurig verpakt.

Super, vooral duidelijk

Ik had al eerder besteld en dat vonden mijn katten lekker, wat fijn is dat je dan via je bestelhistorie je producten kan herbestellen. Dat scheelt een hele hoop tijd en zoeken. Verder staat duudelijk aan gegeven wanneer er gerleverd wordt.

Keurig!

Snelle levering, vaak goede deals. Zeker aan te raden!

Ik bestel al jaren bij Petfood. Nog nooit problemen gehad

Zie boven

Uitgebreid aanbod. De bestelling snel in huis.

Onze hond kan alleen een bepaald voer eten wat vaak niet in de reguliere dierenwinkel te krijgen is. Bij Petfooddiscount echter wel en tegen een hele goede prijs! Op werkdagen voor 15 uur besteld de volgende dag in huis!

Zeer goed!

Vlugge levering, vlot geleverd, deze keer geen staaltjes (vind ik altijd wel fijn om eens iets anders uit te proberen).

Snelle correcte levering !

goed zoals altijd

vlot en oké

Altijd snel geleverd en prima verpakt.

Altijd snel geleverd en prima verpakt. Hondensnacks zijn altijd op voorraad die ik nodig heb.

Altijd op tijd als ik bestel! Gegarandeerd de volgende dag in huis! Top

Altijd op tijd top!

Duidelijke communicatie en snelle levering

Snelle levering ,goed product,altijd wat extra's voor de hond.dik tevreden .

Snelle levering en goede afhandeling.

Nette prijzen en snelle verzending

De producten worden allemaal netjes verpakt. Met een kleine extra versnapering of probeerverpakking erbij voor je viervoeter. De levertijd staat netjes aangegeven op de website en worden zoals aangegeven bezorgd.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen