snelle en goede service

snelle en goede service

Goed advies snelle levering.

Ben blij

Service uitstekend .

Als er klachten zijn ,worden die altijd goed op gelöst.

Top en snel

Altijd goed!

Goede prijzen!

Bestellingen worden altijd op tijd geleverd. Goede service en voor het dieren voer dat ik bestel het voordeligst.

Prima web, snelle levering

Prima website, goede prijs en snelle levering

Prettige website en de producten die ik wil zijn er altijd en worden snel geleverd

Tot nu toe altijd geen negatieve ervaring . En de hond weet precies wat er in zit. Als het voer komt weet hij dat er koekje in zit. En die wil hij dan ook direct

Snelle levering en uitgebreid assortiment.

Bestel hier regelmatig hondenvoer. Onze hond heeft een voedselintolerantie. Mag dus een heleboel dingen niet eten, zoals granen, kip(penmeel), lactose en aardappelen. Niet elke leverancier heeft hondenbrokken die geschikt zijn. Hier ruime keus. Bij elke levering ook een gratis snackje als verrassing. (passend bij het dieet)

zeer goed

De producten en spullen zijn goed en veel keus en goede begeleiding bij je aankoop van je product en zware spullen worden in je auto gelegd door een medewerker van hun ook de verzending is snel en goed

Altijd weer positief

Goede producten voor een goede prijs. Snelle levering en een goede service. Bestel hier al jaren en zal dit, zolang ik huisdieren heb, ook blijven doen.

Prima als altijd

Accuraat en betrouwbaar

Doen wat ze beloven. Bestellen vòòr 16.00 uur levert keurig de volgende dag een zak hondevoer thuis op . Met nog een paar extraatjes voor de hond als verrassing in het pakket. Goede eerste indruk dus van dit bedrijf!

Snelle levering goed produkt

Bestelde hondenbrokken worden snel geleverd, keurig verpakt met snack voor de hond. Compliment.

Goede service, snel geleverd, goed verpakt

Snel geleverd en goed verpakt Op de site is het ook makkelijk bestellen

Snelle levering en leuke testers

De levering kwam sneller dan in eerste instantie aangegeven. Er zaten leuke testers en informatie in de doos, waar ik zeker interesse in heb - en de hond ook!

snel en adequaat

snel geleverd en goede kwaliteit

Makkelijk bestellen en snelle levering

Perfect. Ik had de bestelling heel snel binnen. Alle bestelde producten gewoon op voorraad, bijv bij medpets krijg ik na bestellen altijd een melding over lange wachttijden omdat iets niet op voorraad blijkt. Hier komt alles binnen. En altijd een leuk proefje voor de hond. Ik ben fan.

Snel en makkelijm

Snel en makkelijk besteld. Snel bezorgd en goed verpakt! Tot nu toe altijd wat extra lekkers erbij!

Snel, degelijk en elke keer een verrassing erbij super goed!!

Orijen, snel geleverd door petfooddiscount.

Orijen is nergens in de buurt verkrijgbaar. Onze Spaanse asielhond eet het al 9 jaar. Hij vindt het lekker, is in goede conditie en is nog nooit ziek geweest. Daarom zijn we zo blij dat de brokken elke keer weer probleemloos en keurig op tijd worden geleverd:

Snelle en vlotte levering.

Ik bestel al enige tijd het hondenvoer bij dit bedrijf. Heel erg tevreden

Fantastic

Fantastic.

Alles correct zoals altijd.

een goed correct bedrijf altijd snel bezorgd

snel en correcte leveringen met een goede prijs. hoge kwaliteit producten

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen