goede service

Goed te woord gestaan, kon gescheurde zak zonder probleem retourneren en nieuwe ontvangen.

Snelle levering, goede communicatie, alles prima!

Snelle levering duidelijke communicatie

Prettige winkel

Vriendelijk geholpen aan de telefoon en een snelle levering van de producten!

Bestel al jaren voer voor de hond. Eerst voor mijn oude hond, nu voor mijn pup. Altijd goede levering.

Altijd netjes op tijd geleverd en perfecte service

Altijd netjes op tijd geleverd en perfecte service

Vriendelijke prijzen, snelle levering

Mijn kattenvoer koop ik al jaren bij Petfooddiscount. Bestellen gaat makkelijk, het wordt altijd snel en correct bezorgd en ik heb het nog nergens voordeliger gevonden. Ik kom ook graag in de ruim gesorteerde winkel in Amstelveen met zijn klantvriendelijke medewerkers. Aanbevolen!

Geen opmerkingen

Altijd op tijd

Al vele keren besteld

Bestel hier bijna maandelijks hondenvoer. Altijd keurig op tijd en verpakt met een extraatje voor de hond in de doos, leuk!

Fijnste dierenwinkel

Dit vinden wij echt de fijnste dierenwinkel. Zowel de online service als in de winkel is top. Personeel is allemaal supervriendelijk en ze hebben een ruim aanbod in producten.

Zeer goede ervaringen mee!!

Zeer goede en snelle service.

Altijd super snelle service

Goeie webshop, snelle levering

Mijn ervaring met petfooddiscount is nog steeds uitstekend.

Stipte en correcte afhandeling door petfooddiscount.

Snelle levering zonder problemen

Snelle levering zonder problemen. De poezen vonden het stokje super lekker

De bestelling werd de volgende dag geleverd.

Ze denken met je mee als je vragen hebt

Zie boven

Fijne service, snelle levering

Onze kat bleek een voedselallergie te hebben. De medewerkers hebben ons van fijn advies voorzien welke voeding geschikt kon zijn. We zijn al weer jaren trouwe klant. Sneller levering en fijne service!

Snel en goed geleverd

Goed als altijd en binnen 48 uur geleverd

Prima en deze keer uiterst snel

Veel keus, snelle verzending

Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Keurig op tijd geleverd. Per ongeluk had ik een verkeerde review geplaatst, welke voor een andere bedrijf bedoeld was hierop hebben ze contact met me opgenomen en zodoende heb ik mijn fout kunnen herstellen. Wel erg netjes dat ze ook daadwerkelijk met een negatieve review actie ondernemen.

Alles ging zoals altijd perfect

Alles verliep zoals het hoort te gaan. Alleen de pakketbezorger kwakte het pak van ruim 15 kg op mijn stoep zodat ik dat zelf maar naar binnen moest slepen. Maar ja, daar kunt u niets aan doen!

Snelle levering.

Snelle reactie , je weet qua levering waar je aan toe bent.

Altijd goed

Ruim assortiment met goede producten tegen scherpe prijzen. En mocht er onverhoopt iets niet goed gaan, dan is de klantenservice erg vriendelijk en oplossingsgericht

Super snel geleverd

Top! Goed en snel geleverd, altijd met een kleine verrassing voor de hond in de doos. Hij weet het precies en het uitpakken van zijn voer is altijd een feest!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen