Top levering.

Via webshop besteld. Keurig verpakt en geleverd tegen een goede prijs!

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Netjes verpakt en met extra artikelen die mij onbekend waren. Goed om te proberen.

Duidelijkheid kundigheid en goede prijs kwaliteit verhouding

Paar problemen met mijn honden maar er kwam een goede en duidelijk oplossing voor Gewoon perfect

Top service en levering

Bestel nu al een tijdje bij Petfooddiscount de kip-snacks voor mijn honden waar ze dol op zijn en ben zeer tevreden over de communicatie bij vragen, je krijgt meteen een reactie per mail. ook de bestelling wordt netjes en snel geleverd met elke keer een paar proefmonsters erbij. Ben een zeer tevreden klant en beveel petfooddiscount aan voor de hondenbezitters. ruim assortiment aan dierenvoeding!! top.

Goede producten, prijs en advies. Sparen voor korting. Levering online altijd netjes verpakt. En vanuit de winkel altijd goede service, tot zelfs aan de auto (bij veel en/of zware spullen worden altijd standaard naar je auto gebracht zonder daar naar te vragen). Gewoon top!

Top service en kwaliteit

Zeer tevreden over service en kwaliteit. Alvast fijne feestdagen.

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER DE SERVICE EN DE STAALTJES DIE ERBIJ ZIJN .WIJ BEVELEN JULLIE AAN ONZE VRIENDEN EN ONZE VZW DOGGY S FREE RUN ZEKER AAN .

Goede levering goed product

Snelle levering van mijn bestelling en een goed product. De hond is er blij mee

Ik had mijn bestelling geplaatst en betaald, vrij snel kreeg ik een telefoontje dat mijn keuze niet op voorraad was, dat het twee dagen later wel bezorgd kon worden. Heel netjes de vraag of ik het zou redden tot die tijd, anders zou ik een kleine zak voer met aangepaste betaling toegestuurd krijgen. Ben sinds een jaar klant bij jullie, maar bevalt erg goed. Goede voeding voor de hond en katten.

Correct en vlotte afhandeling van de bestelling

Als ik dingen bestel zijn de artikelen altijd zoals ik ze wens en op tijd in huis en de hondjes zijn blij met de extra attentie.

Voor het eerst daar besteld, was prima verzorgd en op tijd geleverd. Ik heb contact opgenomen omdat ik een vraag had, werd ook snel en goed geregeld.

Vlotte levering

Het is handig dat je eerdere bestellingen met 1 muisklik kunt herhalen, aangezien je vaak ongeveer hetzelfde bestelt. De levering is altijd snel.

Uitstekend service, snel geleverd.

Altijd wat extra traktaties in het doos :-)

Super service

snelle levering, direct antwoord op vragen en denken goed mee in oplossingen

Het bestelde was snel geleverd en goed verpakt.

Als van ouds !

Al jaren tevreden, eenvoudige overzichtelijke site, snelle levering en keurig verpakt

Zoals het moet zijn, nieuwe bestellingen volgen

Het assortiment hondenvoer ga ik ook zeker uitproberen waar er een brochure alsook in de bestelling zat.

Altijd even goed!

Al jaren ben ik trouwe klant, dat zou ik niet zijn als de dienstverlening en het contact niet zo goed waren; altijd vlotte en correcte levering; goede adviezen en persoonlijk contact.

Personeel is zeer behulpzaam

Bestel altijd online en haal het dan op in de winkel. Staat altijd netjes klaar en personeel loopt zelfs mee naar de auto om de spullen daar af te leveren.

Top bedrijf .

Niks anders dan lovende woorden , ga zo door !

Snel, accuraat en zoals afgesproken.

Ik heb goede ervaringen. Ze doen wat ze beloven.

Super snel geregeld

Makkelijk en snelle levering. Ga liever naar de winkel. Maar ben op woensdag vrij en is de winkel dicht. Dus voor mij heel Makkelijk om te bestellen.

Zeer attent!

De snelheid waarmee geleverd wordt het leuke extraatje wat bij de bestelling zit, Chapeaux!

goede prijs ,snel geleverd

zeer tevreden