De volgende was de bestelling binnen.

Helemaal top!

Scherpe prijzen en snelle levering! Meer zoek ik niet eens en dit leveren ze elke keer weer.

Altijd goed

In de winkel of online, altijd goed geholpen. Ruim assortiment.

oké zoals altijd

goeie service

Snelle levering en er zit altijd een snoepje en proefzakje voer bij

Goede producten, goede service, snelle levering

Heel tevreden, mijn vaste leverancier van mijn hondenvoer.

Klik,Klik,betalen,bezorgen en tevreden huisdier

Nette, goede en betrouwbare partij. Alles keurig verpakt en mocht het onverhoopt een keer mis gaan lossen ze het direct op!

Zelf de honden staan altijd direct naast ons tijdens het uitpakken omdat ze de extra cadeautjes die toegevoegd worden leuk vinden!

Lekker snelle levering, top!

Ik bestel altijd een grote zak 10 kilo brokjes voor de katten en meerdere zakken houtstukjes voor de kattenbak en het wordt altijd heel snel geleverd!

Perfect!

Perfect!

Goede en snelle levering

Voor de 1ste keer iets besteld. Alles prima geleverd

Top service!

Top service bij dit bedrijf! Hondenvoer was in 12kg niet op tijd voorradig en kreeg daarom kleine zak gratis ter overbrugging. Zo had mijn hond toch te eten! Geweldig toch!

Fast and friendly

Faster processing than some other larger online stores and with a personal touch. They even included a sample of treats :)

Uitstekende service

Altijd goede spullen met een lange houdbaarheidsdatum, het is keurig verpakt en leuk dat er een extraatje bij zit.

Bestelling wordt snel opgepakt en wordt snel op de post gedaan.

Zoals altijd,perfecte service,snelle levering & goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Uitstekend!

Duidelijke website, snelle levering en heel vriendelijke mensen, goede service!

Top bedrijf. Doen wat ze zeggen!

Keurig behandeld, Je steld een verzoek qua levering en men doet het.

Snelle service als altijd Groot assortiment

Altijd wat lekkers erbij top.

Super tevreden

Ik ben super tevreden, iedere keer weer! Het is een fijne webshop, met super producten. De voorraad van de producten die ik nodig heb, is altijd top. De levering is snel én zoals beloofd. De mensen aan de telefoon zijn kundig en heel vriendelijk. Kortom, ik heb alleen maar positieve ervaringen!

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd

top leverancier en top service.

Sedert jaar en dag klant en nooit 1 wanklank. Zelfs de honden herkennen de doos (en de vleesstaafjes die er altijd in zitten). Honden gelukkig: dan wij ook gelukkig.

Tot nu toe is mijn hondenvoer altijd op voorraad en dat is echt top! Ook zit er altijd een extraatje bij de bestelling. Mijn honden weten al als de doos binnen is krijgen ze een lekker kauwstaafje. Gelukkig zitten er altijd 2 in! Ik ben heel tevreden. En ook het kortingsysteem is echt fijn.

Levering zeer snel!

TOP!