Nog nooit problemen gehad. Altijd correct en op tijd bezorgd

Hele fijne winkel en webshop. Aanrader. Goed assortiment, nette prijzen, goede service. Levertijd stuk sneller dan Zooplus. Wel rekening houden met dat ze woensdag dicht zijn en dan dus ook niet verzenden waardoor het een dag later wordt. Daar heb ik me wel eens in vergist in het begin. Dozen waarin wordt verzonden zijn ook goed stevig waardoor nooit beschadigde zakken enzo. En altijd iets lekkers erbij voor de viervoeters die daar altijd weer blij mee zijn.

Zeer klantvriendelijk

Twee van mijn drie katten waren steeds aan het overgeven en ik dacht dat het door het voer kwam. Keurig netjes te woord gestaan en serieus geluisterd en geholpen. Aangebroken zak van 10kg gratis terug kunnen sturen en een nieuwe ontvangen. Chapeau!

Altijd snelle levering en goede service!

Altijd snelle levering en goede service!

Erg tevreden.

Snelle levering,goede prijs en leuk dat er altijd iets lekkers meegeleverd wordt.

Snelle en goede levering voor een mooie prijs

Makkelijk bestellen en snelle bezorging

Prima webservice.

Prima geleverd, goed te volgen de tijd van levering.

Scherpe prijs, goede verzending!

Scherpe prijs, erg fijn! Daarnaast een snelle verzending. Erg tevreden, aanrader!

Snelle en goede levering

Prima geholpen

Prima geholpen aan telefoon en bestelling goed afgehandeld

zorgeloos

haast nergens almo atlantische tonijn te vinden, en laat dit nu net hetgeen zijn wat ons meisje met passie eet. Dan maar online zoeken en terechtgekomen bij petfooddiscount. Scherpe aanbiedingen, overzichtelijk en gebruiksvriendelijke website en snelle levering. Kortom : dit gaat herhaald worden in de toekomst wanneer de voorraad weer aangevuld moet gaan worden.

Zoals altijd GOED!

Veel keuze, goede producten en op tijd geleverd.

Maakt belofte waar

Binnen no time geleverd , geen loze belofte

Fijne leverancier van de bestelde producten!

Alles mooi op tijd geleverd! Bovendien altijd een kleine verwennerij voor mijn hondje erbij; mijn hondje weet het al als de bezorger voor de deur staat…

Altijd op tijd.

Super snelle levering

Uitgebreid assortiment en goed advies

Ik vroeg laatst om een ander type brok en kreeg aan de hand van mijn vragen een uitstekend advies voor andere brokken. Zeer tevreden en de levering is altijs supersnel!

Elke bestelling gedurende al weer 2 jaar perfect.

Super service

Goede service verleend door de medewerkers bij retour zending.

Goede prijs voor goede merken. Snelle levering.

prima site en een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding

zie hierboven

Geweldige service

Veel keus, bezorgtijden kloppen altijd en ze denken met je mee. Als ze twijfelen of je wel het juiste hebt besteld nemen ze contact met je op om controleren of het wel goed is.

Zeer positief!

Enorme waardering voor de kleine attentie bij de bestelling!

Super tevreden

Ik ben nog steeds super tevreden over de producten, de service en de snelle levering

Vlotte verzending en goede communicatie

Ook fijn dat je gewoon kunt herbestellen. Scheelt tijd

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen