Fijn bedrijf waar ik graag koop. Snelle levering van een goed product.

Snel en compleet

Een webshop hoe een webshop hoort te zijn. Compleet assortiment en snel in huis.

Altijd heel goed!

Altijd heel tevreden!

Snel geleverd en altijd top

Snelle levering en goede service

Zeer te vrede

Leuke extra dingetjes erbij!

Alles is prima gegaan.

Eenvoudige website, snel te bestellen, goede prijs, bestelling netjes en vlot geleverd.

De totale bestelling wordt volgens afspraak geleverd. Bovendien is het assortiment erg ruim. Ik heb alleen 1 merk kluifjes dat ik hier niet kan kopen.

Prima bedrijf, betrouwbaar in voorraad en levering voor goede prijs, wat wil je nog meer

Mijn hond heeft een ernstige lastige voedselallergie met name voor kip en granen; blijkt dit vlees nu bijna in iedere hondenbrok te zitten in de vorm van vet of andere rest producten....bij Noordsdierenvoeders heb ik een brok gevonden zonder kip en granen en deze is altijd leverbaar, ik en mijn hond hebben onze nachtrust terug gevonden en gehouden

Top winkel

Kundige en aardige medewerkers! Groot assortiment!

Geweldige service en snelle levering.

Ik ben heel erg tevreden met Petfooddiscount.

Gewoon goede webshop met snelle levering.

Goede webshop met prima prijzen.

Great assortment and great service at reasonable price

Great assortment and great service at reasonable price

Uitstekend zoals altijd

Zie boven

Het bestelde is razendsnel geleverd.

In één woord: prima.

Altijd goed!

Heb al veel bestellingen bij Van Noord’s Dierenvoeders gedaan; goede producten en prima service!

Usually I order from you guys , most of the time from my girlfriend account . I think from more than 1 year we order and we are very grateful..only once happen that shippment arrive pretty late , January but in rest all good. Keep up the good work

Altijd op voorraad en snel geleverd, top

Altijd op voorraad en snel geleverd, top

Rappe levering,leuke geschenkje voor de hond

Zoals gewoonlijk perfect

Al vaak besteld en elke keer topservice.

Geen klachten

Snelle levering!

Ook bedankt voor de snacks namens onze hond. Heel attent!

perfecte service

goede levering naar Belgie

Superservice! en snel!

Super service en zeer makkelijk dat ik de brokken snel weer herbestellen kan met een druk op de knop!

Prima bestel optie. Makkelijk herbestellen

Als je regelmatig hetzelfde nodig hebt, ben je met een paar klikken klaar. Geen gedoe, zo thuis bezorgd. Ik betaal hier om de hoek meer voor hetzelfde en moet het dan nog zelf ophalen. Tja, dan is de keuze niet moeilijk. Keuze is voldoende, altijd snel geleverd en je spaart ook nog. Prima adres

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen