Altijd goed!

Mijn ervaringen met deze winkel zijn altijd goed! Een keer meegemaakt dat een artikel niet op voorraad was en toen werd er even gebeld om af te stemmen wat er wel mogelijk was.

Goed zoals altijd

Zoals altijd goed

Super goed! Snelle levering

Geweldige service

Echt een top bedrijf. Goede service

Snelle levering, áltijd een verrassing erbij en na een klacht volgt een adequate en afdoende reactie!

Snel, correct...

Bestelling supersnel geleverd, en als bonus 2 lekkere kauwbeentjes voor mijn honden.

Super !

zeer snelle correcte vriendelijke afhandeling en levering !

Wij bestellen standaard bij Van Noord’s Dierenvoeders en het gaat altijd goed. Als vier niet op voorraad is krijg ik meteen een telefoontje en bieden ze een goed alternatief.

Meerdere keren besteld, altijd juist en snel geleverd

De beste, snelle en zeer uitgebreide webwinkel voor alles wat met dieren te maken heeft !!!

Goede prijs, snelle verzending en top kwaliteit voor uw dier!

Geweldig.

Goede website, makkelijk bestellen en goede prijs.

zeer tevreden

Goed en snel. 1 verbeterpunt is dat ze kleine dingen beter in een kleine verpakking kunnen sturen. Ik had een erg grote doos voor kattenhalsbandjes.

van Noord is klasse voor elke klasse

snelle levering en goed verpakt

Besteld en hele snelle levering!!

Prima advies voor voeding pup

Mijn pup was wat mager en moest vd dierenarts voeding halen waar hij van aan kwam. Echt heel goed geholpen kreeg brokjes om te kijken of hij dat lusten. Werd blikje natvoer open getrokken of hij dat lekker vond. Nou alles ging erin als koek. Inmiddels is hij in ruim een week 9 ons aangekomen super blij.

Zoals altijd een geweldige service

De bestelling wordt altijd heel netjes snel geleverd met altijd iets extra's erbij voor de hond.

Correcte service en levering

Correcte service en levering

Alles zoals het hoort.

Te wordt via telefoon, bestellen, verzenden en ontvangen, alles zoals het hoort.

Zoals het hoord kwaliteit en goede service. Ben er zeer tevreden over en mee.

Goede en snelle service

Het pakket werd heel snel geleverd. Er zaten ook extraatjes bij, lekkere hapjes voor mijn hond. Deze waren ook aangepast aan het speciale hondenvoer wat ik besteld had. Erg leuk!

Naar wens

prima, snelle levering.

Verkeerd product besteld online. Even bellen en het wordt meteen opgelost

Super snel geleverd!

Oude Karselaan 15