Makkelijk bestellen goede service

Goed geholpen zeer tevreden zeker weer

Snelle, goede levering

Handige website en goede levering.

Fijne webshop

Ik bestel hier altijd hondenbrokjes vam Arden Grange voor mijn Chihuahua. Altijd snelle levering en wat lekkers voor de hond er bij. Hij is er gek op!

Goede prijs en snelle toezending.

Dit was mijn eerste online bestelling, je wordt tijdens het besteld proces goed op de hoogte gehouden via e-mail. Pakket vrijdagmiddag besteld en zaterdagmorgen door post.nl afgeleverd. Ben zeer tevreden met de goede service.

Niks op aan te merken

snelle levering en goedkoop

De levering is snel en de prijzen zijn goedkoop. Een aanrader om eens te kijken wat ze hebben.

Goede prijs en snelle service

Sinds enige tijd bestel ik de katten brokken bij van Noord, omdat het vorige bedrijf waar ik katten brokken bestelde steeds duurder werd. Ik ben blij met de stabiele prijs en snelle levering.

Goede levering

Snelle communicatie , levering Eindelijk de brokken die ik nodig heb voor mijn Bulldog gevonden

Heel snel en netjes geleverd

Maakt waar wat er op de site staat. Denken ook mee met proefkluifjes, hypo allergeen kluifjes besteld, een proefkluifje dat hypo allergeen is om te proberen. Volgende bestelling bestel ik ook weer graag bij Petfooddiscount.

Top zoals gewoonlijk

Zoals ik gewend ben is de bestelling altijd snel in huis.

Tevreden

Zeer tevreden snelle service ,zeer tevreden klant

Zeer goed.

Prima service, ga zo door,maar dat doen jullie al jaren.

Alles prima verlopen.

Dank voor de goede service

Top, zoals altijd

Weer mijn bestelling geplaatst, vlot geleverd en weer lekkere “snoepjes” voor onze hond

Prima Winkel!

Levering op tijd en lieve attentie

Prima ,snel en vriendelijk.

Door een of andere reden werkte de website niet zoals de bedoeling was. Telefonisch contact was prettig en effectief. Volgende dag had ik de spullen in huis. Ik ben al jaren klant bij Petfooddiscount

Gewoon goed

Bestellingen worden keurig op tijd geleverd

Geweldige service

Super dienstverlening

Snelle en prettige levering

De voedselautomaat werd snel geleverd en en zaten leuke goodies bij.

wij zijn zeer tevreden klanten :-)

zeer goed gesorteerde winkel, betaalbare prijzen, snelle levering... wij zijn zeer tevreden klanten :-)

Erg snel en goede selectie!

Werd snel geleverd alweer. En wat lekkernijen erbij voor m'n hond en m'n katten. Geweldig!

Geweldig niets negatiefs

Snel accuraat goed verpakt

Goede hulp en advies

Mijn aankopen werden snel en goed afgehandeld. Maar mijn vragen over het gedrag van onze nieuwe kat werden ook goed aangehoord en goed beantwoord. De dames weten al snel wie je bent en ook over je huisdier (kat). Zeer prettige service.

Als altijd: Helemaal prima

Snel de levering van het bestelde hondenvoer ontvangen

snelle en goede levering

top ervaring