Goed, betrouwbaar en super snelle levering!

Goed, betrouwbaar en super snelle levering!

Top bedrijf

Zo als altijd, topproducten voor de beste prijs.

Weer uitstekend geleverd

Fijne service !

Makkelijk bestellen en keurig op tijd!

Makkelijk te bestellen en keurig op tijd binnen

Gewoon een zeer perfectionistisch bedrijf.

Altijd correct en op tijd. En bij een probleem met de spaarpunten bijvoorbeeld wordt dit zonder mokken opgelost. Alsof je er “kind aan huis bent”.

Zeer gunstige prijs en snelle levering

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Besteld en snel geleverd

Snel geleverd, goede prijs

Van Noord levert bij mij altijd direct de volgende dag. En er zaten nog wat samples in de doos. Top!

Gewoon, no nonsens goed!!

inmiddels al wa tjaartjes klant , bestel altijd online en is altijd in orde goede site /voorzien van goede communicate over en weer.

Super service en snelle levering

Goede service en snelle levering. En bij de bestelling zit altijd iets lekkers voor de kat/hond of beide.

Zeer tevreden.....

Er was 1 soort van een blikje kattenvoer niet leverbaar, ik ben keurig gebeld of ik een ander smaak wilde of geld terug..... Zeer vriendelijk personeel......

Snelle levering, netjes verpakt, fijn spaarsysteem voor korting en altijd een kleine attentie voor mijn honden

Helemaal top!

Ben heel blij met Petfooddiscount! Ik had een zieke kat die niet wilde eten en het blikvoer dat hij moest hebben was vrijwel overal uitverkocht of had een lange levertijd. Petfooddiscount had het voer gelukkig wel op voorraad en mijn bestelling werd supersnel verzonden. Helemaal top!

Snelle verzending was vroeger toen we in Amsterdam woonde al klant

Goede kwaliteit producten en goede service met snelle verzending.

Snelle levering voor een prima prijs

Snelle goede levering, goede prijs, ruim assortiment

Perfecte service!!!!

Perfecte service, doen wat ze beloven.!!

Uitermate vriendelijk!

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen, de dame die ons geholpen heeft via de telefoon dacht ook nog eens heel goed mee. Dit maak je niet vaak mee. Wij hebben hier voor de eerste keer besteld maar zeker niet de laatste keer!

een veilig web betrouwbaar

netjes en gouw thuis ontvangen

Nette prijs, goede service

Nette prijs, goede service. Snel geleverd. En ook persoonlijk contact verloopt goed.

Snelle bezorging

Al jaren tevreden over Petfooddiscount!

Zeer snelle levering en goede prijzen

Bestelling geplaatst en 2 dagen later geleverd. Goed verpakt, zodat alles netjes aankomt

Product bleek niet leverbaar, gebeld door vriendelijk medewerkster om alternatief te zoeken. Dat vind ik een goede houding en service!!!

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen