Perfect!

Alles ging heel vlot!

Top service.

Snel goed en een prima prijs.

Uitstekend, kan niet anders zeggen.

Net als altijd snelle levering en naast de bestelling een snackje voor de hond erbij. Hij heeft er van genoten.

Altijd perfecte service en snelle bezorging

Als je advies nodig hebt, even naar de winkel gaan maar voor de standaard bestellingen is de webshop top

Snel, betrouwbaar, uitstekende site.

Snel, betrouwbaar, uitstekende site. Goede service kreeg ook een gratis proefpakket nierdieet kattenbrokjes van Royalcanin, Luna vond het lekker vooral de Select brokjes.

Uitstekende leverancier, breed assortiment, prima web-site, snelle levering voor lage prijs

Uitstekende leverancier

geweldig !!!!!

altijd alles mooi op tijd

Gebruiksvriendelijke website, spullen goed verpakt en snel geleverd.

Top service, snelle levering, ik ben super tevreden.

De levering was snel, producten hadden een goede prijs en de klantenservice is fenomenaal. Snel, vriendelijk en zeer deskundig.

Voortreffelijk

Snel en stipt

Zeer tevreden trouwe klant

Ik ben zeer tevreden over service. Ik bewaar alle mails. ik hou rekening wanneer het bestelling bezorgd wordt zoals waar u het aangaf. Dat maakt mij makkelijker wanneer ik kan ontvangen als ik thuis ben. Ik bestel al jaren bij u. Ik vind het fantastisch.

Goede service en uitstekende kwaliteit.

Vertrouwd, al jaren, kwaliteit tegen de laagste prijs.

Snel, enorm assortiment, kwaliteitsproducten

Altijd deskundig advies, mooie kwalitatief goede spullen. Hoogwaardig voer.

Snel geleverd!

Goede service, zelfs nog extra lekkers voor de hond erbij gekregen. Hartstikke leuk!

Snelle levering, ruime keuze

Op de website vind je snel wat je zoekt. Alles heb je daarna snel in huis!

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Snelle levering, enige minpuntje is dat ik de Litopet voor mijn hond ergens anders moet bestellen,

Onlangs mijn eerste bestelling gedaan en ook telefonisch contact gehad. Vrij snelle levering. Ik heb het als zeer prettig ervaren, de mensen aan de telefoon zijn allemaal erg aardig, netjes en behulpzaam. Ik ben zeker van plan om hier weer te bestellen.

Spullen altijd goed geleverd bestel altijd bij jullie wat vooral Leuk is het snackje wat er bij zit zeer tevreden

Secuur

Altijd goede service, online en in de winkel! een aanrader!

Altijd goede adviezen in de winkel en zelfs online!!

prima ervaring - netjes op tijd bestelde kattenvoeding ontvangen met leuke attentie voor onze kat

prima en aanrader - makkelijk snel goed geregeld allemaal - verzending ook prima verlopen en goed te volgen - Hou dit vast en ga zo door

Snelle levering en goed advies

Groot assortiment, snel geleverd, altijd leuk extraatje in pakket

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen