Heel mooie en gebruiksvriendelijke webshop

Heel positief!! Alles is heel duidelijk en altijd op tijd geleverd!

Uitstekende service

Bestel regelmatig en nog nooit is het bestellen me tegen gevallen. Netjes ingepakt, mijn katten weten al als er een pakket komt dat er een cadeautje (proefverpakking andere brokken) in zit! Prijs is top! Service geweldig!

Top, snelle levering en altijd compleet

Top, snelle levering en altijd compleet

Wederom snel en netjes geleverd

Pakje netjes verpakt en correct op tijd geleverd !

Goed voer voor een scherpe prijs. Altijd weer snel afgeleverd.

Top kwaliteit

Zeer nette service, en goede kwaliteit van producten.

Fijne website! Prima service. Besteld en de volgende dag al geleverd. Producten zijn ook goed

altijd deskundig advies!

Altijd goed deskundig advies. je wordt altijd fijn geholpen. ik moet altijd wel een stukje rijden, maar dan maken we daar een uitje van met de honden. Eerst naar het bos en dan naar van Noord diervoeders!

Heel tevreden.

Bestelling was keurig op tijd geleverd. Lekker extraatje erbij voor de hond.

goede service!

Snelle en nette levering. Altijd een extraatje erbij voor hond of kat.

We bestellen regelmatig ons voer hier voor de hond en de kat. Altijd snel geleverd en netjes verpakt. Leuk dat er een extraatje erbij zit voor de hond en kat.

Al jaren klant, eerst op locatie, maar de laatste jaren via internet.

Prima gesorteerde winkel, met goede kennis en medewerkers, jammer genoeg wonen we te ver weg tegenwoordig.

Betrouwbaar en vriendelijk

Komt afspraken na, goed assortiment, goede service met n klein kadootje bij de bestelling. makkelijk nieuwe bestelling (her)plaatsen.

Gewoon mensen die luisteren en leveren!

Gewoon bestellen!

zeer goede kwaliteit

Prijs kwaliteit gewoon goed en snelle levering

super

super snelle levering

In één woord, geweldig!

Al jaren bestel ik artikelen voor mijn Berners bij van Noord's. Snelle levering, prima kwantiteit- kwaliteitverhouding. Altijd iets lekkers extra voor the dogs. Gewoon goed en betrouwbaar. Zeker aanbevelings waard!

Goede webwinkel!

Uitgebreid assortiment, snelle en goed verzorgde levering’

Goed bereikbaar, betrouwbaar en snel.

Al gedurende langere periode bestellen wij hier het voer voor onze honden. Daar hebben wij goede ervaringen mee, bijvoorbeeld het oplossen van een leveringsprobleem door voor de zelfde prijs een aantal kleinere verpakkingen te leveren.

Goed en betrouwbaar

Goede, snelle levering.

Hele goeie serivice en precies zoals op de website vermeld wanneer het geleverd word krijg je ook altijd die dag geleverd. Top !

Top bedrijf

Top bedrijf met duidelijke site

Zeer goede, eerlijke en vlotte service

Zeker voor herhaling vatbaar !

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen