Helemaal goed

De prijs voor mijn bestelling is heel voordelig en tot nu toe iedere keer een extraatje gekregen. Bestelling zijn altijd keurig op tijd. De bestelling voelt altijd “persoonlijk” ook al komt het bij mij altijd met de post.

prima dienstverlening.

produkt voorradig en snel thuis ontvangen, fijne service

Zorgvuldig en snel geleverd

Bestellingen worden altijd snel en zorgvuldig afgehandeld.

snel en accuraat

snel en accuraat

Makkelijk bestellen, snelle levering. Zelf iets lekkers voor de honden erbij.

Perfect geleverd met extra attentie.

Zoals steeds snelle levering aan scherpe prijs.

Niets aan toe te voegen. Snel, vriendelijk en altijd iets lekkers in de doos voor de honden. Dat wordt zeer gewaardeerd

Very good Service

My order was sent on time. Cans were nicely protected. I have got also some new samples of cat’s and dog’s food. Highly recommended!

zoals altijd TOP geregeld

Geen twijfel, ook n u weer top geregeld en bij mijn bestelling weer wat leuke presentjes. Iedereen blij, vooral de hond

Fijne service!

Als jarenlange Amstelveense klant heb ik voor deze keer vanuit Sardinië een bestelling geplaatst en daarbij heel prettig geholpen door Janneke. Super bedankt!

Goede producten, ruime keuze, netjes verpakt en snel geleverd tegen een scherpe prijs.

Erg fijn

Heel erg fijn dat de bestellingen geleverd worden zoals aangegeven. En ook wel erg fijn dat er bij mij een of meer proefmonsters bij zitten zodat mijn katten dat kunnen uitproberen voordat ik met een hele zak blijf zitten omdat ze het niet lekker vinden.

Zoals altijd TOP!

Snel, vakkundig en goedkoper!

Erg goed

Goeie ervaring en altijd super leuk dat er altijd een verassing bij zit! Super!!!

GOED

Zoals altijd op tijd

Verpakking en inhoud is correct en levering op tijd.

Zie hierboven.

Goede service en bezorging

Altijd super snelle levering

Dik tevreden en spullen altijd super snel geleverd

Top webshop!!

Ook al ging het maar om een klein dingetje wat ik besteld had, zeer vlot geleverd en daarbij ook nog ee traktatie voor de hond. Perfect. Ik ga daar meer bestellen!!! P

Goede en snelle levering

Super service, prima prijs

Snelle levering voor een mooie prijs met leuke attentie extra voor je hond, super

Zeer tevreden, snelle levering met altijd iets extra's (gratis) voor de hond. Als een product niet in voorraad is word je keurig gebeld.

Vriendelijk geholpen toen ik belde en snel geleverd! Ga zeker een keer naar de winkel!

Goed!

Snel verzonden en goed product.

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen