Bevredigend goed

Mijn bestellingen kwamen snel aan met gratis eten om te proberen voor onze harige vriend. De service is uitstekend. Ik stelde vragen en ze mailden me meteen terug. Mijn bestellingen zijn mooi verpakt in een strakke doos. Wij zijn tevreden met deze winkel.

Snel, accuraat en altijd iets extras om uit te probereb

Zie hierboven

Snel besteld en snel geleverd, goede kwaliteit voer

Via de website kan ik eenvoudig een herbestelling doen van het voer voor mijn hond. 1 a2 dagen later is het voer al in huis.

Geweldig bedrijf

Snelle levering, netjes verpakt, altijd een tractatie voor de hond en groot assortiment 'natuurlijke' producten.

Helemaal top

Kan niet beter

super service

eerste bestelling gedaan en alles super snel ontvangen.

Altijd correct.

Zoals hierboven beschreven, duidelijker kan ik niet zijn.

Altijd goed

Altijd snel geleverd, Altijd inclusief een lekkere verrassingssnack. Hier bestellen we de volgende keer zeker weer.

Super fijn voer en prima service

Goede begeleiding bij eerste aankoop inclusief advies en nu makkelijk online bestellen

Het is me zeer bevallen

Het is me goed bevallen voor herhaling vatbaar

Alles goed en snelle levering

Alles goed en snelle levering

Alles wordt op tijd en netjes afgeleverd.

Ben zeer tevreden over Petfooddiscount.

Ik bestel hier al jaren en de bestellingen worden altijd netjes en snel verzonden. Tevens wordt er goed op de opmerkingen gelet bij de bestelling. Super!

Snelle levering !!

Snelle levering van een product dat niet meer leverbaar is bij mijn hondenvoerspecialist !!

zeer klantvriendelijk en behulpzaam

Ik heb tot nu toe 2 x telefonisch advies gevraagd en ben zeer klantvriendelijk te woord gestaan. Erg fijne webshop.

Probleemloos bestellen en snel geleverd!

Wegens mijn KNGF- hondje mag ik het hondenvoer bij Van Noord bestellen. Na het inloggen gaat de bestelling, de rekening en de verzending van een leien dakje. Perfect!

Vriendelijk, kundig en klantgericht

Als jonge hondenbezitter ben ik erg content met het goede advies dat ik krijg bij van Noord's dierenvoeders / petfooddiscount.nl. Het personeel is erg vriendelijk en klantgericht. Dank daarvoor!

Door de eerlijkheid van een buur is mijn levering goed terecht gekomen

Gisteren 01/06 werden wij door een verre buur uit lange dweersstraat 5 Stekene gecontacteerd dat onze levering bij haar was afgezet, wij verwachtten normaal gezien onze bestelling afgelopen vrijdag doch zonder resultaat, wat blijkt op de doos stond het adres lange dweersstraat 5 Stekene vermeld terwijl op de factuur wel degelijk ons adres juist stond vermeld ?????? mocht de buur dit niet gemeld hebben hadden wij onze levering niet gehad ..... hoe kan dit mislopen ? ik heb nooit mails gehad inzake verzending en ontvangst .....

Like always het gaat hem om de kleine presentjes die bij de perfecte verpakking zijn en dat de punten schoon digitaaal bijgehouden worden

Super goed

Kende deze leverancier al langere tijd maar was even overgestapt. Maar nu weer tot volle tevredenheid terug.

altijd op tijd na bestelling online, top!

Goed assortiment

Oude Karselaan 15