Super vriendelijk en goed geholpen!

Snelle bezorging, ruim assortiment, deskundig personeel en klantvriendelijk.

Wanneer wij weer voeding nodig hebben voor onze huisdieren klikken wij aan wat wij nodig hebben en tevens heeft Van Noord een ruim assortiment. Ook voor vragen krijg je deskundig personeel aan de lijn. Ze luisteren goed en geven een goed advies of ze lossen de problemen klantvriendelijk op. Top top top.

TOP ! Zoals steeds alles perfect.

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Petfooddiscount. Bestel er reeds geruime tijd en heb nog nooit een probleem ondervonden. Ik zou zeggen. Proficiat aan alle medewerkers. Doe zo voort.

Naar Verwachting en meer

Groot assortiment, snelle levering. Goede service en nog iets extra's erbij, dat is altijd leuk,@

Geweldige service, snel geleverd.

Snel kunnen bestellen op de website, en het wordt snel geleverd. En er zit altijd iets extra in voor de hond.

Perfect!

Zoals altijd goede kwaliteit en snelle/goede service! Vriendelijk, behulpzaam personeel!

Al een paar jaren klant

Steeds de juiste voeding geleverd en zeer snel. Ben al een paar jaren klant voor mijn Shih Tzu Yarre. Ik koop steeds een zak van 12 kg

Deel bestelling nog steeds niet ontvangen!

Bestelling online gedaan, bij bezorging bleek dat ik slechts 1 zak hondenvoer had ontvangen ipv 2 stuks, zoals besteld/voor betaald. Stond ook niks bij vermeld. Zelf maar even gebeld. Ja, klopt, 2e zak was niet op voorraad (hoewel wel online). Zodra geleverd, zouden ze mij deze toesturen. Nu alweer 2 weken verder, niks meer gehoord en ook niet aanbod gekregen voor geld terug. Erg slechte service. Nu moet ik er weer achteraan bellen en maar hopen dat geld terug. Kennelijk nog weinig ervaring met online verkoop.

Snel & goed

Nette service

Netjes verpakt. En wat extra's voor de hond bij gesloten

geweldige service

Ik bestel dit artikel al 8 maanden. De bestelling wordt steeds netjes op tijd geleverd met ruime info wat betreft de betaling, de verwerking en de aflevering. En altijd zit er bij de bestelling iets lekkers bij voor de hond. Op deze manier is het extra leuk om een bestelling te plaatsen.

Leuk dat er een spaarsystem bij zit en ook wat kleine verrassinkjes voor de hond, wat snacks. Levering was netjes en snel.

Ik had blikjes kattenvoer besteld en die werden prompt geleverd zoals afgesproken.

Bestel hier vaak voer voor onze hond Matz, het is hier niet duur en altijd wat lekkers erbij in voor onze vriend! Altijd snel geleverd, wat heel fijn is!

Levering is netjes. En goed verpakt door van Noord diervoeders

snelle levering goede prijs

Kwaliteit, snel, wat was belooft komt uit

Niets aan toe te voegen

Snelle levering van bestelling. Goede prijs

Ik bestelde applaws kattenvoer. Netjes verpakt werd het binnen 2 dagen bezorgd.

Behulpzaam en snel

Helpend met vragen en heel snel thuis bezorgd! Top!!

Goede prijsstelling en snelle service!

Site is mooi overzichtelijk, prijzen zijn meer dan netjes en de levering is super snel! Ik zal zeker opnieuw hier bestellen wanneer ik door de voorraad heen ben.

Zoals altijd weer netjes op tijd geleverd

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en vriendelijk aan de telefoon

Tip top! :)

Prima service en top producten! Altijd weer!

Van noord een prima zaak met uitstekende service

Altijd vakkundig geholpen

tevreden

Eerste keer besteld, veel keuze , betaling mogelijkheden en snel

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen