gewoon goed

gewoon keurig afgehandeld

Prima, snel geleverd.

Snelle levering, nooit geen problemen gehad,. Zeer tevreden. En wat zo leuk is er zit altijd iets extra's bij voor onze hond. Dank jullie wel.

Altijd goed!

Op tijd en voordelig.

Top webwinkel

Bestel hier altijd mijn brokken voor de hond. Altijd snel in huis en de prijs is ook goed!

Heel tevreden

Telefonisch goed geholpen bij de bestelling, snelle levering en goede communicatie.

Supersnelle levering en niet duur

Genoeg keus en voordelig en snelle levering

Alles prima verlopen.

Doe graag zaken met dit bedrijf.

goede mail communicatie

bestel regelmatig hondenvoer en kattenvoer, wat de volgende dag al geleverd wordt. Prima totaal geen klachten Ik beveel dit bedrijf ook aan mijn kennissen in de hondenwereld

Prima service!

De website is gebruiksvriendelijk. Er zijn vaak mooie kortingen en de levering is stipt.

Snelle levering tegen concurrerende prijs.

Snelle levering tegen concurrerende prijs. Daarnaast spaar je ook nog punten voor extra korting.

Snel geleverd met een extraatje erbij!!

Snel en voordelig hondenbrokken besteld en geleverd. Verpakt met een extraatje voor de hond

Al een paar jaar een teVreden klant ❣

Duurzame produkten... Goede prijs~kwaliteit verhouding... Servicegericht... KlantvriendeLUCK...

Geweldige winkel

Veel keuze uit producten, vriendelijk personeel, een echte aanrader!

Ptima

Altijd snel, goed en vriendelijk!

Duidelijke website, goed aanbod en snelle levering

Snel en correct

Super goede service en top prijs en kwaliteit

Weer helemaal goed!

Helemaal naar wens. Sinds een halfjaar overgestapt naar deze winkel/webwinkel. Helemaal tevreden!

Staan altijd voor je klaar!

Staan altijd voor je klaar.

Goede producten voor een goede prijs. Snelle levering. Bestel hier altijd.

Goede service, snelle levering

Alleen maar positief. Altijd leuke kleine cadeautjes bij de bestelling.

Goede prijs kwaliteit

Goed ontvangen. Punt van aandacht Jammer dat het niet door de brievenbus kon doordat de doos eromheen te groot was zonder doos had het gepast

Snelle en vloote afhandeling

Zoals beloofd, bestelling geplaatst en diezelfde dag nog verzonden.

Snel en leuke items erbij gedaan, mijn hond vond het geweldig, had nooit van deze brok gehoord, als beloning uitgeprobeerd, kom zeker terug, echt super

Oude Karselaan 15

1182CM Amstelveen