Aanrader

Leuke extra's/staaltjes bij mijn aankoop. Snelle verzending.

Goed assortiment

Prettig geprijsd.

Reasonable price, fast delivery

What else can I say? The price is reasonable, the delivery is fast. I cannot ask for more. Highly recommended!

snel en goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en door gebruik te kunnen maken van een actiecode goede prijs voor het hondenvoer

Heel betrouwbaar!

Betaling keurig verwerkt, goede track&trace, snelle levering en vaak aanbiedingen en/of kortingen.

Mijn ervaring met Petfooddiscount is goed.

De bestelling klopte precies en is op tijd afgeleverd, niets op aan te merken.

snel bezorgd en altijd een kleinigheidje voor de hond :)

Fijne dierenwinkel, snelle levering

Fijne dierenwinkel met een goed assortiment en goede service, ik bestel al jaren online mijn spullen voor onze hond hier. Handige bestel site en de bestellingen zijn altijd snel in huis, vaak de volgende dag al. In het pakket wordt altijd een lekkere attentie meegestuurd voor onze hond, wat enorm gewaardeerd wordt zowel door onze hond als door me zelf. Mail contact is ook altijd vlot en fijn.

Goede prijs en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering

Snelle, goede en goedkope leveringen

Producten altijd goedkoop en snel geleverd

Snelle service!

We hadden de bestelling zo in huis

Op FB op de Belgen site heb ik advies gevraagd en jullie naam kwam naar voren. Heel eerlijk gezegd, heb ik de artikelen, waar ik interesse in had, vergeleken. En jullie kwamen er prijstechnisch voor mij het beste er uit. Mijn eerste bestelling gedaan. Bedankt voor jullie snelle levering. Ik heb er eentje erg blij gemaakt. Erg leuk dat ik ook bij jullie kan sparen voor kortingen. Tja, daar ben ik wel een Nederlander voor.

Snel geleverd en heeft alles wat ik wil voor een goeie prijs!

zoals steeds top

tot nog toe enkel positieve ervaringen

Bedrijf ok, post niet

Het product en extraatjes zijn zeer goed. Service van post.nl niet. Zijn slechts 1 maal tot aan de brievenbus geweest en geen 2 keer. Ze zijn ook niet tot aan de voordeur geweest. Toegegeven, voordeur is niet aan straat maar dat geldt voor alle leveringsbedrijven.

Snelle levering, duidelijke website met goede prijzen, altijd wat extra’s in de doos om uit te proberen. Wordt super gewaardeerd, zeker door mijn trouwe viervoeter ;-) Vaste klanten geworden!

Altijd geweldig, snelle levering en top service

Prima ervaring

Online bestelling gedaan en niks mis mee

Super snelle service

Snel geleverd voor een goede prijs

Vlotte en nette bestelling

Prima. De bestelling was er al snel en de verpakking van de doek zelf was netjes en onbeschadigd. Het was een cadeautje en werd enthousiast ontvangen. Ook fijn dat er een zakje hondenvoer bij zat. Natuurlijk teclame, maar toch...

Snelle en goede levering

Het werd snel geleverd, in goede sterke verpakking.

Over het algemeen erg tevreden.

We hebben nooit te klagen.

Zie hieronder

Op tijd en conform bestelling geleverd. Wel erg veel verpakkingsmateriaal dat te groot was om in gewone papierbak te kunnen. Moeten zakken hondenvoer zo degelijk verpakt? De zak zelf is al heel sterk.

super

super